fbpx
Lifestyle Stiri

Tranzacție pe piața vacanțelor de lux1 min

08/02/2017 < 1 min read

Tranzacție pe piața vacanțelor de lux1 min

Reading Time: < 1 minut

AccorHotels a demarat negocierile exclusive pentru achiziționarea Travel Keys, unul dintre jucătorii de top ai pieței de închirieri vacanțe private. Tranzacția ar putea fi finalizată în a doilea trimestru al acestui an.

Prin această achiziție, AccorHotels  își consolidează poziția pe piața închirierilor private de lux, compania fiind prezentă pe acest segment cu onefinestay și Squarebreak. Oferta AccorHotels va ajunge la aproximativ 8.500 de adrese pe piața de închirieri private de lux, cu proprietăți foarte bine întreținute, atât pe segmentul de vacanță cât și pe cel urban.

Travel Keys este un broker de turism de elită, fondat în 1991, ce reprezintă o colecție de lux de peste 5.000 de vile în peste 100 de destinații din Caraibe, Mexic, Hawaii și Statele Unite ale Americii, Europa, Asia și Africa. Compania are sediul central în Atlanta.  

Portofoliul AccorHotels cuprinde branduri de lux recunoscute internațional, inclusiv Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman și Swissôtel; precum și cele mai populare branduri midscale și boutique Novotel, Mercure, Mama Shelter și Adagio; mărcile economice, inclusiv ibis, ibis Styles, ibis buget și mărcile regionale Grand Mercure, Sebel și hotelF1.

Foto:  © Nikolai Sorokin | Dreamstime.com

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *