Finanțe Stiri

Tranzactii online de peste 10 miliarde lei la Libra

7 mai 2015 < 1 min

Tranzactii online de peste 10 miliarde lei la Libra

Reading Time: < 1 minut

Cea mai mare crestere anuala a numarului total de tranzactii prin internet banking a fost obtinuta de Libra Internet Bank . Valoarea a fost de peste 10 miliarde de lei, la finalul anului 2014, cu aproape 33% mai mult fata de anul 2013.

Cresterea se datoreaza tranzactiilor efectuate de clientii persoane juridice, dar si dezvoltarii serviciului de internet banking, prin optimizari, in urma feedback-urilor si sugestiilor primite de la clienti.

Rezultatele bancii au fost premiate miercuri, in cadrul Galei Online Banking, cand a obtinut premiul pentru „Cea mai mare crestere anuala a numarului total de tranzactii si a numarului de tranzactii efectuate de clientii persoane juridice in 2014”. Premiul a fost acordat bancii in urma unei cercetari realizate de eFinance.ro si Piata Financiara pe baza datelor furnizate de 18 banci comerciale participante la studiu.

Libra Internet Bank se remarca prin orientarea spre inovatie, prin utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea produselor si serviciilor bancare. De curand, banca a lansat oferta contului Libra Online, un pachet integral online, fara hartii si fara drumuri la banca, care include: cont curent cu operatiuni 100% gratuite, oferte de economisire avantajoase si cardul Libra Free gratuit.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: