Companii Stiri

Trei blocuri noi în ansamblul rezidențial Royal Town

28 apr. 2020 2 min

Trei blocuri noi în ansamblul rezidențial Royal Town

Reading Time: 2 minute

Ansamblul rezidențial Royal Town din Iași a primit autorizația pentru construcția a trei blocuri noi, care vor fi predate până la finalul anului 2021

 Ansamblul rezidențial Royal Town din Iași continuă extinderea și a început construcția a încă trei blocuri, fiecare cu câte 11 niveluri. Acestea vor fi predate la finalul anului 2021. În paralel, complexul are în desfășurare lucrările pentru cel de-al patrulea bloc, care va fi predat la finele anului 2020 și va avea 220 apartamente dispuse pe 10 etaje. Primele 3 blocuri din incinta ansamblului Royal Town sunt deja finalizate și date în folosință. Aici sunt în total peste 300 de apartamente. Obiectivul final al proiectului este de a ajunge la un număr de peste 2.000 de imobile.

Apartamentele din ansamblul rezidențial Royal Town au 1, 2 sau 3 camere, însă, la cerere, pot fi realizate și apartamente cu 4 camere. Prețul pentru un apartament începe de la 1.050 euro pentru metrul pătrat util, dar variază în funcție de modalitatea de plată aleasă de client, suprafață și termen de finalizare. Suprafața unui apartament variază între 43 și 150 de metri pătrați, în varianta atât decomandată, cât și open space, cu 12 tipuri de compartimentări diferite.

Ansamblul se adresează persoanelor care pun preț pe calitate, durabilitate și care apreciază apropierea de natură, dar și celor mai exigenți care sunt în căutarea unui imobil la standarde ridicate. Arhitectura clădirilor urmează un stil modern, cu forme rafinate și spații luminoase dominate de ferestre mari și ambient plăcut. Mai mult decât atât, dotările locuințelor sunt de ultimă generație: sistem smart home integrat ce include senzori de fum, inundație sau de mișcare, întrerupătoare digitale sau centrală termică cu operare digitală de pe telefonul mobil. Acestea au fost gândite pentru un mediu confortabil și sigur.

Locuințele Royal Town sunt dezvoltate cu focus pe rezistența în timp și calitate. Sunt utilizate materiale și finisaje premium, alese de la producători de top din domeniu. De la structura din beton armat clasa C25/30, zidăria din cărămidă Porotherm de 25 cm, izolația exterioară cu vată bazaltică de 10 cm și până la tâmplăria PVC Shucco cu 7 camere și 3 foi de sticlă 6s, încălzirea în pardoseală REHAU, marmură, lemnul masiv și obiecte sanitare VILLEROY & BOCH, toate materialele și finisajele folosite au fost alese cu grijă de la producători renumiți. Scopul este acela ca Royal Town să devină pe lângă acasă și o investiție inteligentă, sigură și cu potențial ridicat pentru viitor.

Prin utilizarea de materiale de construcții durabile, proiectarea modernă, sistemele de instalații de top și execuția cu constructori consacrați realizată cu atenție la confort și siguranță, imobilele beneficiază de eficiență energetică și ajută pe termen lung la economii consistente. De exemplu, prin sistemul de încălzire prin pardoseală, se asigură un climat perfect pe timp de iarnă, mai ales pentru familiile cu copii mici care adoră să se joace pe podea. Mai mult decât atât, marmura are proprietatea de a încetini pierderile de căldură.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: