fbpx
Stiri Tech

Cartile postale, direct de pe telefonul mobil1 min

30/07/2015 < 1 min read

Cartile postale, direct de pe telefonul mobil1 min

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania prezinta aplicatia „Felicitaro”, dezvoltata de SC. Advergent SRL., o solutie simpla prin care utilizatorii pot sa creeze si sa trimita carti postale personalizate, direct de pe telefonul mobil. Cartile postale create pe telefonul mobil sunt imprimate pe o hartie speciala si trimise in plic, oriunde in lume.

Aplicatia „Felicitaro” aduce un plus de valoare si de semnificatie continutului si mesajelor social media, imbinand cu grija nostalgia vremurilor parintilor si bunicilor cu tehnologia prezentului. Pentru a trimite o felicitare prin intermediul aplicatiei „Felicitaro”, utilizatorii trebuie sa urmeze 5 pasi simpli:

Sa faca o fotografie sau sa aleaga una din albumul telefonului.
Sa adauge un mesaj.
Sa semneze cartea postala cu degetul pe ecranul dispozitivului.
Sa adauge destinatarul (unul sau mai multi).
Sa comande felicitarea care va fi trimisa oriunde in lume.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store sau Google Play de catre clientii cu abonament sau cartela, indiferent de retea, cu conditia sa aiba un terminal compatibil cu sistemul de operare Android versiunea 4.1 (sau o versiune ulterioara) sau cu sistemul de operare iOS versiunea 7.0 (sau o versiune ulterioara). Traficul de date realizat la descarcare si in aplicatie este consumat din traficul inclus in optiunile de date active din contul utilizatorilor.

Costul unei felicitari este de 1,8 Euro daca plata se efectueaza prin PayPal sau credit card si 2 Euro (plus TVA) pentru plata prin SMS.

Pentru informatii suplimentare despre aplicatia „Felicitaro”, puteti accesa www.felicitaro.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *