Lifestyle Stiri

Tributul nopților dezlănțuite

16 nov. 2017 3 min

Tributul nopților dezlănțuite

Reading Time: 3 minute

În apropierea sărbătorilor, Absolut Vodka lansează o nouă ediție limitată cu un design interactiv, Absolut UNCOVER. O mantie de culoarea albastru cobalt ia forma unui ambalaj detașabil, care ascunde o înfățișare surprinzătoare a sticlei Absolut. Lansarea ediției limitate continuă misiunea Absolut de a transforma nopțile prin creativitate. Sticla este disponibilă în magazine începând cu cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie.

Inspirată de elementele magice care strălucesc sub cerul nopții, Absolut Uncover reinterpretează stelele sclipitoare și lumina artificiilor într-o nouă ediție limitată.  Sticla simbolizează momentele pline de magie care se întâmplă odată cu apusul soarelui, aducând un tribut nopților de petrecere când oamenii capătă curajul de a-și dezvălui adevăratul „Eu”.

Acesta dezvăluie adevărata surpriză a ediției: un design creativ printat pe sticla transparentă Absolut, inspirat de sclipirile cerului noaptea. Astfel, noua ediție limitată redă o estetică stralucitoare a vieții de noapte, amintind de luminile care pulsează și de ritmurile care vibrează în mijlocul distracției.

Absolut UNCOVER face parte din tradiția celebră a brandului de a lansa ediții limitate de final de an, fiecare cu un design inovator. Printre edițiile limitate anterioare se numără ediția Andy Warhol, care a transformat sticla de Absolut după pictura originală realizată de Andy Warhol în 1986 pentru Absolut și ediția Absolut Unique, care a răspândit în întreaga lume 4 milioane de sticle, fiecare cu design-ul său propriu. Uncover urmează cele mai recente ediții lansate pe plan internațional, Absolut Electrik și Absolut Facet. 

„Continuând istoricul edițiilor limitate, cu Absolut Uncover ne-am propus să lansăm un design care să împingă mai departe limitele creative, printr-un element inovator dar și o surpriză în același timp. În sezonul sărbătorilor, le-am pregătit oamenilor un design interactiv care să îi inspire să celebreze acea scânteie care i-a adus împreună. Cu Absolut Uncover, redăm entuziasmul unui cadou și aducem mai multă strălucire petrecerilor, cu ambalajul interactiv care dezvăluie sticla în ediție limitată, ” spune Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director Pernod Ricard România.

Ediția limitată Absolut Uncover va fi disponibilă în magazine începând cu cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, dar va putea fi achiziționată și online, de pe www.worldofdrinks.ro

Absolut Vodka este al patrulea cel mai mare brand premium din categoria băuturilor spirtoase din lume. Fiecare sticlă de Absolut Vodka este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania Absolut este responsabilă de producția, strategia de marketing și de inovația pentru brandurile Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania Absolut face pare din Pernod Ricard, care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din categorie.

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Lillet, Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: