BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Turiștii români își pot alege locul de cazare și în funcție de măsurile anti-COVID 19

7 iun. 2020 < 1 min

Turiștii români își pot alege locul de cazare și în funcție de măsurile anti-COVID 19

Reading Time: < 1 minut

Pe lângă preț, poziționare și confort, turiștii români își pot alege hotelul și în funcție de măsurile anti-COVID 19, iar prima prima platformă de rezervări hoteliere din România care permite includerea în căutările turiștilor a acestui criteriu este Travelminit.ro. Turiștii pot selecta din peste 30 de filtre dedicate măsurilor de prevenție COVID-19 și oferă posibilitatea de evaluare a acestora după sejur.

Filtrul include o măsuri precum dispenser de soluții dezinfectante, covorașe dezinfectante, măsuri pentru siguranța personalului, măsuri pentru siguranța oaspeților, procedura de check-in/plată, condițiile de servire a mesei, procedurile de curățenie cu dezinfectanți profesionali, serviciul de wellness.

Peste 1000 de proprietăți au adăugat deja informații legate de modul în care gestionează prevenția împotriva COVID-19, după redeschidere

“48% dintre unitățile listate au redus capacitatea de cazare, 86% au implementat purtarea de măști și mănuși, 76% și-au instruit personalul privind igienizarea, iar 90% dintre ei au inclus în procedura de curățenie dezinfectanți profesionali pentru igienizarea suprafețelor comune”, declară Laszlo Buzogany, CEO și fondator Travelminit.ro.

Voucherele de vacanță folosite pentru rezervările din vară și toamnă

Travelminit.ro acceptă toate tipurile de tichete și carduri de vacanță în rezervarea vacanțelor, iar pe platforma online sunt listate peste 2.500 de proprietăți care primesc vouchere. Cele mai multe rezervări înregistrate pe platformă au fost realizate cu vouchere de vacanță, iar cei care vor să le folosească în această perioadă vor beneficia de reduceri suplimentare în anumite unități de cazare, de până la 30% din prețul cazării. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: