Companii Stiri

Uber Eats, disponibil de astăzi și în Iași

13/11/2019 2 min read

Uber Eats, disponibil de astăzi și în Iași

Reading Time: 2 minute

La un an distanță de la lansarea în București și Timișoara, Uber Eats continuă extinderea pe plan local, serviciul global de livrare de mâncare fiind disponibil de azi și în Iași. Comenzile au un timp mediu de livrare de 35 de minute, dintr-o ofertă a peste 50 de restaurante, cu un cost fix de livrare de 5,99 lei, indiferent de cantitate.

Prin Uber Eats, ieșenii își pot comanda mâncare 7 zile pe săptămână dintr-o gamă variată de opțiuni, disponibile în același loc. The Trumpets, Treaz & Nu, Blue Aqua și The Box sunt doar câteva dintre restaurantele colaboratoare Uber Eats.

“Motivul pentru care am decis să lansăm serviciul și în alte orașe este faptul că Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din București și ne dorim să replicăm acest model pentru a sprijini comunitățile locale. Acum, restaurantele din Iași vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare de clienți, iar utilizatorii ieșeni se vor bucura de mâncarea preferată printr-o simplă apăsare de buton”, declară Ioana Ilie-Dobre, Country Manager, Uber Eats România.

Serviciul de livrare colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra rapid, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație, de la solicitare și până la expediere.

Uber Eats va fi disponibil în intervalul orar 10:30 – 24:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone precum Copou, Podu Roș și Tătărași.

În condițiile în care piața de livrare a mâncării se află în plină creștere, multe dintre restaurantele partenere înregistrează o cifră de afaceri din ce în ce mai mare din pricina aplicației. De exemplu, în București, Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 800 de restaurante.

82% dintre restaurantele de top din prezente pe Uber Eat au menționat că aplicația le ajută să-și crească numărul de comenzi, 70% beneficiază de livrare rapidă, 68% vizibilitate mai mare a afacerii și aproape jumătate, 47%, menționează că au înregistrat o creștere între 10% și 30%, potrivit unui studiu realizat printre 50 de restaurante din Capitală

În parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de orașe din mai mult de 36 de țări, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă