Lifestyle Stiri

UberPUPPIES, 15 minute de iubire neconditionata

11 feb. 2016 < 1 min

UberPUPPIES, 15 minute de iubire neconditionata

Reading Time: < 1 minut

Vineri, 12 februarie 2016, Uber lanseaza UberPUPPIES, impreuna cu Asociatiile Robi si RedPanda. Iubitorii de animale din Bucuresti pot primi dragostea neconditionata a unui catelus fara stapan. Astfel, vineri, intre orele 12:00 si 16:00, utilizatorii Uber pot comanda o masina care le va aduce, pentru 15 minute, un catelus insotit de un voluntar de la asociatiile partenere.

Toate incasarile din aceasta initiativa vor fi donate catre cele doua asociatii de protectie a animalelor. Pentru a comanda o masina cu un catel, tariful minim este de 30 lei, insa utilizatorii pot alege sa doneze mai mult. Pentru asta, trebuie sa anunte soferul partner Uber sau voluntarul care insoteste cateii.

Doritorii pot adopta ulterior un catel, reprezentantii celor doua asociatii partenere oferindu-le tot suportul privind procedurile si pasii de urmat.

“Prin aceasta initiativa, alaturi de Uber, vrem sa reamintim ca animalele iubesc neconditionat, dar si ca, la randul lor, au nevoie de iubire. In acest moment, in adapostul nostru, se afla peste 250 de catei fara stapan si avem nevoie de tot sprijinul pentru a-i intretine, dar si pentru a le gasi o familie.”, a declarat Marilena Cristian, Presedintele Asociatiei Robi.

Prin aceasta initiativa, Uber ii invita pe utilizatori sa primeasca si sa daruiasca putina afectiune neconditionata, in ajun de Sfantul Valentin.

Pentru cei care vor sa cheme o masina cu un UberPUPPY dar nu au cont, Uber acopera pana la 30 de lei din valoarea cursei daca descarca aplicatia si introduc codul „SMOTOCELI”.

Este probabil ca cererea sa fie mare, de aceea se poate intampla sa nu existe mereu o masina UberPUPPIES disponibila. Utilizatorii sunt rugati sa incerce peste cateva minute.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: