Tech

UiPath estimează venituri de 500 de milioane de dolari anul acesta

Reading Time: 2 minute

UiPath, unicornul IT fondat de românii Daniel Dines și Marius Tîrcă, estimează să atingă 500 de milioane de dolari la finele acestui an.

Boris Krumrey, Chief Robotics Officer și Vargha Moayed, Chief Strategy Officer UiPath

UiPath, liderul mondial al pietei de software Robotic Process Automation (RPA), a deschis astăzi în București primul UiPath Immersion Lab – un spațiu fizic pe care clienți și parteneri actuali și potențiali din regiunea EMEA îl pot vizita pentru o călătorie în lumea RPA și a Inteligenței Artificiale.

Boris Krumrey, Chief Robotics Officer UiPath, a arătat, la conferința de presă de lansare a UiPath Immersion Lab, că estimările arată că la finalul anului compania a atinge venituri de 500 de milioane de dolari.

Laboratorul va permite testarea și implementarea de RPA și IA prin simulări și demonstrații și să extindă posibilitățile implementării soluțiilor lor de automatizare dincolo de funcționalitațile existente.

Deschiderea Laboratorului este parte integrantă din misiunea UiPath de a fi liderul erei „Automation First”. Această inițiativă promovează un robot pentru fiecare persoană, formare și colaborare gratuită și deschisă și permite roboților software să învețe noi abilități cu ajutorul IA și machine learning.

Laboratorul a fost echipat cu cazuri de studiu preinstalate și gata de utilizare care folosesc tehnologii emergente din ecosistemul de parteneri al UiPath. Clienții și partenerii UiPath își pot aduce propriile date și pot testa cazuri de utilizare preconfigurate, explorând automatizarea – care aduce beneficii comerciale măsurabile – și integrarea tehnologiei inteligentei artificiale, pentru a conduce strategiile lor de transformare digitală.

Sub îndrumarea lui Boris Krumrey – Chief Robotics Officer la UiPath, laboratoarele fac parte din operațiunea UiPath Global Services. „Companiile sunt dornice să exploreze tehnologia IA și tehnologiile conexe, însă mulți găsesc că este dificil să-și imagineze trecerea de la automatizarea sarcinilor și a proceselor către destinația finală, și anume digitalizarea la nivel de companie. Laboratorul nostru simulează experiența a ceea ce se găsește dincolo de automatizare. Acesta va permite clienților și partenerilor noștri să ia decizii în cunoștință de cauză, pentru a-și duce strategia de afaceri la nivelul următor,” a spus Krumrey.

Laboratorul oferă, de asemenea, cadrul ideal pentru organizarea de ateliere de lucru care presupun folosirea machine learning-ului pentru îmbunătățirea proceselor de afaceri. Bazându-se pe cele mai bune practici ale UiPath, echipele vor construi și testa cazuri de studiu, iar rezultatele vor fi înregistrate și documentate pentru a fi folosite ulterior.

Laboratorul din București, care a fost anunțat în octombrie anul trecut la UiPath Forward din Londra, este primul deschis la nivel global. El va fi urmat de o serie de laboratoare în orașe din întreaga lume – inclusiv în Bangalore, Seattle și Tokyo până la sfârșitul anului 2019. Echipele regionale de programatori RPA, ingineri de date și consultanți vor dezvolta, menține și prezenta cazuri de studiu gata de utilizare.

Laboratoarele vor fi, de asemenea, utilizate pentru a desfășura sesiuni live de formare prin UiPath Academy și pentru transmiterea live de seminarii despre noi produse și solutii UiPath prin intermediul a noi cazuri de studiu.

Oana Voinea

Recent Posts

A doua ediție a Festivalului Suflet de România ne aduce aproape de tot ce ne face bine, pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Sâmbătă și duminică, pe Domeniul Regal de la Săvârșin, are loc a doua ediție a festivalului Suflet de România, evenimentul…

19 ore ago

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024

Virgil a condus operațiunile fondului de pensii din anul 2019, iar anterior a avut diverse roluri de coordonare a echipelor…

2 zile ago

Statistică Eurostat: România are prețuri mai mici pentru energie

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

2 zile ago

Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara discuțiilor publice privind tranziția energetică. Ele au nevoie de sprijin mai mare…

2 zile ago

AQUILA a finalizat preluarea Parmafood. A doua achiziție din acest an

AQUILA (simbol bursier AQ), lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România…

2 zile ago

Internet pentru zonele rurale prin PNRR. Proiect de 94 de milioane de euro

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat vineri, 26 aprilie, Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 –…

2 zile ago