Stiri Tech

Un nou centru de cercetare și la dezvoltare la DB Global Technology

6 sept. 2017 < 1 min

Un nou centru de cercetare și la dezvoltare la DB Global Technology

Reading Time: < 1 minut

DB Global Technology, Centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank, a inaugurat azi un nou hub de cercetare și dezvoltare, un spațiu de lucru digitalizat și un centru modern pentru organizarea de evenimente. Noul Bucharest Technology Hub susține rețeaua internațională de laboratoare de inovație a Deutsche Bank din New York, Silicon Valley, Berlin și Londra în demersul acestora de a spori inovația în cadrul băncii. Bucharest Technology Hub este aliniat la cele trei obiective principale ale laboratoarelor de inovație: să ajute banca să evalueze și să adopte tehnologii emergente, să dezvolte o cultură a inovației și să contribuie la strategia digitală a băncii.

„Centrul de tehnologie din București se numără printre cele mai diverse, animate și creative spații ale Deutsche Bank”, a declarat Kim Hammonds, Chief Operating Officer și membru al consiliului de administrație al Deutsche Bank, prezentă la eveniment. „Prin asigurarea unei baze solide pentru inovație în regiune și prin sprijinirea dezvoltării comunității fintech locale, centrul susține obiectivul nostru de a deveni o companie bazată pe tehnologie”.

DB Global Technology a atins pragul de 830 de angajați, în contextul în care peste 150 de persoane s-au alăturat echipei în 2017. Compania va continua să își extindă echipa și își propune să ajungă la 1.000 de angajați până la finalul anului. În prezent, peste 75% dintre membrii echipei DB Global Technology fac parte din generația millennials (cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani).

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: