BizRemote by certSIGN Business Tech

BizRemote: La Continental România, întâlnirile interne cu participanți din locații diferite sunt ținute online

12 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: La Continental România, întâlnirile interne cu participanți din locații diferite sunt ținute online

Reading Time: < 1 minut

Continental Automotive România, cel mai mare angajator privat de pe piaţa locală, cu 20.000 de angajati, a decis ca toate întâlnirile interne cu participanți din locații diferite să fie ținute online și nu față în față. Delegațiile interne, precum și cele internaționale sunt limitate la acele călătorii care au o importanță critică pentru companie, ne-au precizat oficialii companiei. În plus, angajații din centrele de cercetare și dezvoltare pot opta pentru mobile work dacă modul de lucru permite. „Continental oferea deja, încă de anul trecut, angajaților posibilitatea de a lucra de acasă. În acest moment s-a luat decizia de a extinde numărul de zile de home office pentru angajații care au posiblitatea de a lucra remote”, spun reprezentanții companiei.

În ceea ce privește angajații companiei care au fost în regiuni afectate sau au avut un contact apropiat cu un caz COVID-19 probabil (prezintă simptome) sau confirmat în ultimele 14 zile, aceștia „nu sunt primiți în nicio locație Continental din cauza unei posibile perioade de incubație”. În plus, aceste persoane sunt instruite să urmeze protocolul comunicat de către autorități.

„Intern comunicăm mesajele autorităților locale și naționale către angajații noștri. Am pus
postere în locurile comune cu măsurile de igienă recomandate pentru prevenirea
răspândirii de bacterii, precum: spălarea corectă și frecventă a mâinilor, atenția la felul
în care tușim corect, limitarea contactului cu alte persoane, protejarea rănilor, precum și
cu recomandările de măsuri simple de aplicat acasă pentru prevenirea de bacterii:
igiena mâncării, spălatul cu atenție al rufelor și al vaselor, aerisirea locuinței etc.”, au declarat pentru Biz oficialii Automotive România.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: