Companii Stiri

Un nou director general la ANA Hotels

6 apr. 2016 < 1 min

Un nou director general la ANA Hotels

Reading Time: < 1 minut

Christine Schillings preia conducerea executiva a ANA Hotels de la Alexandra Copos de Prada

Christine Schillings, 54 de ani, are o experienta de 30 de ani in industria ospitalitatii in cadrul Hilton Worldwide. Ultimii 16 ani i-a petrecut in pozitia de Regional Director Hilton Worldwide,  unde a avut in coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia si Israel. Anterior, Christine Schillings a activat in sfera operationala in hoteluri din Franta, Germania, Marea Britanie dar si Romania, unde a facut parte din echipa de management care a deschis hotelul Athénée Palace Hilton in 1997.

Christine Schillings (foto), de nationalitate belgiana, a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles in 1984 si apoi s-a specializat in Asset Management, Project Management la Cornell University.

Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale, urmand sa ramana in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale.

In 2015, ANA Hotels a inregistrat o cifra de afaceri de 29,8 milioane de euro.  Infiintata in 1996, compania detine in prezent sapte hoteluri din segmentul upscale si de lux situate in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord. ANA Hotels dispune de o capacitate totala de cazare de 975 camere iar in 2015 avea 710 de angajati.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: