Lifestyle Stiri

Un nou espressor în portofoliul De’Longhi

12 dec. 2019 2 min

Un nou espressor în portofoliul De’Longhi

Reading Time: 2 minute

Producătorul italian De’Longhi lansează espressorul manual La Specialista, cu un design inspirat de espressoarele profesionale și dotat cu tehnologii avansate.

Noul espresssor oferă trei opțiuni de preparare presetate: espresso, cafea și cafe lungo, la care se adaugă orice băutură pe bază de cafea cu lapte, precum latte sau cappuccino, dar și ceai (duza de apă caldă poate fi utilizată independent pentru a pregăti apă fierbinte pentru infuzii și ceaiuri).

Funcția ”MY” a aparatului permite utilizatorilor să își personalizeze cu ușurință intensitatea tuturor rețetelor de cafea presetate. Pentru că aroma cafelei este cea mai puternică în momentul în care boabele de cafea sunt măcinate, espressorul La Specialista râșnește exact cantitatea de boabe de care este nevoie pentru băutura selectată. Râșnița avansată, plasată deasupra aparatului, este echipată cu doi senzori, pentru a oferi o dozare optimă și uniformă a cafelei.

Espressorul este dotat și cu Smart TAMPING Station, care printr-o singură apăsare a mânerului livrează o presare perfectă a cafelei.

”În cazul în care cafeaua măcinată ar fi presată prea puțin sau compactată prea tare, rezultatul ar fi compromis.”, Roxana Dumitru, Director de marketing, De’Longhi România.

La Specialista are două sisteme separate de încălzire, unul pentru apă, altul pentru abur. Thermoblock-ul ultra-performant – cu sistemul de control al temperaturii – asigură o stabilitate maximă a temperaturii și toate condițiile potrivite pentru o preparare perfectă a oricărei băuturi pe bază de cafea. În același timp, AdvancedLATTE System – o tehnologie dedicată de încălzire pentru prepararea laptelui – oferă o performanță excelentă a aburului. Aparatul are un selector dublu, pentru băuturi pe bază de lapte, cu spumă fină și cremoasă, pentru latte art, sau bogată, pentru cappuccino.

Spre deosebire de alte espressoare manuale, atât râșnirea, cât și presarea cu La Specialista se fac în interiorul stației Smart Tamping, astfel încât nu există riscul împrăștierii cafelei măcinate în jur.

Espressorul oferă posibilitatea utilizării ceștilor și a cănilor de până la 12 cm înălțime, având un suport reglabil pe înălțime.

Espressoarele La Specialista se comercializează exclusiv în câteva magazine selectate din rețelele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altex.ro și pe www.mediagalaxy.ro. 

One Comment
  1. Irina - Diva Studios
    Noi avem la studio un De’Longhi de vreo 2 ani, si e folosit serios. Cred ca sunt cele mai bune expresoare. Le recomand.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: