Companii Stiri

Un nou magazin Farmec, deschis în Craiova

8 mart. 2017 < 1 min

Un nou magazin Farmec, deschis în Craiova

Reading Time: < 1 minut

Producătorul de cosmetice Farmec a deschis un nou magazin, primul din Craiova și al patrulea la nivel național.

Situat în cadrul ansamblului comercial Electroputere Parc, aflat pe Calea București, nr. 80, cu o investitie de peste 50.000 euro, noul magazin Gerovital are o suprafață totală de 46 de metri pătrați, oferind toate produsele din gamele Gerovital și Aslavital, dar și consultanță permanentă legată de acestea, prin intermediul consilierilor prezenți în magazin.

Acesta este primul dintre cele 15 noi magazine pe care compania clujeană intenționează să le deschidă în România, în anul 2017.

În perioada 8-12 martie, clienții beneficiază de 20% discount la orice achiziție din noul magazin Gerovital, iar primii 130 vor primi cadouri surpriză.

De asemenea, craiovenii care vizitează magazinul vor putea efectua gratuit teste de dermoanaliză a tenului. Dermoanaliza durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

În prezent, rețeaua Farmec include patru magazine Gerovital, dintre care primele trei au fost deschise anul trecut în București (în Veranda Mall și ParkLake Mall) și Constanța (în City Park Mall). De asemenea, compania deține 8 magazine Farmec în Cluj Napoca (trei magazine), Arad, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Brașov.

Compania înregistrează o medie lunară de 12.000 clienți, persoane fizice, în magazinele de brand, iar valoarea medie a coșului de cumpărături pentru comerțul tradițional este de aproximativ 50 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: