Antreprenori by eMAG Stiri

Un nou proiect în sprijinul antreprenoriatului românesc

12 oct. 2016 2 min

Un nou proiect în sprijinul antreprenoriatului românesc

Reading Time: 2 minuteprint A4Impact Hub, cu sprijinul ING Bank, lansează Startarium – cea mai complexă platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești. Lansarea proiectului marchează și startul înscrierilor pentru Startarium Pitch Day, eveniment care oferă celor mai bune startup-uri din România şansa de a concura pentru premii în bani, în valoare totală de 100.000 Euro, premiul cel mare fiind de 70.000 Euro.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 23 noiembrie. Startup-urile care îndeplinesc condiţiile de înscriere în competiţie, având o vechime cuprinsă între 1 – 3 ani, se pot înregistra pe Startarium.ro până la data de 4 noiembrie.

Proiectul vine în ajutorul celor care pornesc, în România zilelor noastre, în aventura de a fi antreprenor.

„Călătoria de la idee până la stadiul de lansare este presărată cu multe provocări, incertitudini, întrebări, temeri. Startarium s-a născut din dorința noastră de a oferi un spațiu în care înveți cum se construiesc afacerile, un loc în care ideile își găsesc drumul și susținătorii. Startarium face  parte din viziunea Impact Hub România de a contribui la economia locală prin susținerea și creșterea unor noi generații de antreprenori la nivel național”, declară Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Ce oferă Startarium.ro?

Proiectul oferă toate resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri: materiale menite să-i ghideze şi să-i inspire pe anteprenori în procesul de construire a unei afaceri de succes, un laborator personal, sub forma unui mediu de lucru și de colaborare, unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, articole şi ştiri din zona de business, evenimente care favorizează dezvoltarea reţelei profesionale şi creşterea afacerii, precum şi o zonă specială, în care antreprenorii pot interacţiona cu mentori şi investitori, având ocazia de a cere feedback pentru planul lor de afaceri. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: