Companii Stiri

Un nou serviciu de transferuri Ryanair si CarTrawler1 min

04/01/2018 1 min read

Un nou serviciu de transferuri Ryanair si CarTrawler1 min

Reading Time: 1 minut

Ryanair a lansat o nouă platformă de transferuri susținută de CarTrawler, prin intermediul căreia clienții Ryanair pot rezerva o gamă largă de servicii de transport la sol (taxi, șoferi, autocare, autobuze și trenuri). 

Serviciul Ryanair Transfers, disponibil pe Ryanair.com, le oferă clienților o conexiune directă la opțiunile de transfer terestre din 33 de țări europene și e ultima din seria de îmbunătățiri din cadrul programului “Always Getting Better”.

“Ryanair Transfers este un pas înainte pentru Ryanair în devenirea unui “Amazon al Călătoriilor”. Cu inteligență vom selecta și oferi diverse modalități de transport la sol pentru fiecare stadiu al călătoriei clienților. Acesta e un prim parteneriat mondial dintre cel mai mare website din lume al unei companii aeriene și cel mai mare furnizor mondial de servicii de mobilitate “Business to Business”, a declarat Aileen McCormack, CarTrawler.

Platforma oferă soluții de transport terestru pentru cei 129 de milioane de clienți ai companiei Ryanair.        

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE