Marketing Stiri

Un parteneriat câștigător pentru pasionații de emisiuni sportive

3 nov. 2016 < 1 min

Un parteneriat câștigător pentru pasionații de emisiuni sportive

Reading Time: < 1 minut

Discovery Communications a încheiat, de curând, un parteneriat cu BAMTech. Rezultatul este înființarea companiei BAMTech Europe, furnizor de tehnologie digitală de clasă mondială, pentru proprietarii și difuzorii de conținut mass-media.

Cei dintâi beneficiari ai parteneriatului sunt iubitorii de emisiuni sportive, deoarece primul client al noii companii este Eurosport Digital. Platforma video și serviciile ultra-moderne ale BAMTech vor fi implementate, în 2017, în toate produsele Eurosport Digital. În plus, Eurosport și BAMTech vor colabora, pentru ca marile competiții sportive să fie și mai ușor accesibile prin intermediul diverselor dispozitive de vizionat.

„Constituirea BAMTech Europe reprezintă o oportunitate fantastică pentru operațiunile noastre din România, oferind Discovery posibilitatea de a furniza servicii cu adevărat de neegalat în această țară, cu o gamă de noi capabilități digitale”, declară Victoria Davies, VP, Country Manager, Discovery Europa de Sud-Est.

Potrivit acesteia, telespectatorii români vor avea acces la un conținut și mai relevant pentru ei și prin intermediul mai multor variante de ecrane de vizionat.

Foto:  © Andrianocz | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: