Lifestyle Marketing Stiri

De la Urzeala tronurilor la Harley Davidson, via Discovery

10 mart. 2016 2 min

De la Urzeala tronurilor la Harley Davidson, via Discovery

Reading Time: 2 minute

Doi actori din distributia serialului „Urzeala tronurilor” se afla zilele acestea la Bucuresti, unde filmeaza pentru o miniserie originala Discovery Channel cu un buget de ordinul milioanelor de dolari, „Harley and the Davidsons”.

„Nu este un documentar, ci un proiect de televiziune cu scenariul inspirat din povestea reala a fondatorilor celebrului brand de motociclete Harley Davidson. Cu ajutorul celor de la Castel Film, Bucurestiul devine Milwakee la inceputul secolului XX”, a declarat Rich Ross, presedintele Discovery Channel, care a venit special la Bucuresti pentru a supraveghea demararea filmarilor. Acesta a adaugat ca bugetul proiectului este de ordinul milioanelor de dolari si ca acesta implica sute de oameni. Filmarile vor fi realizate integral in Romania si folosesc circa 300 de motociclete, in mare parte replici ale modelelor clasice, realizate in Africa de Sud, dar si modele originale din epoca.

Michiel HuismanMichiel Huisman (foto dreapta), cunoscut din „Urzeala tronurilor”, unde joaca rolul lui Daario Naharis, „Salbaticie” sau „Secretul lui Adaline”, joaca rolul lui Walter Davidson. Britanicul Robert Aramayo, care va juca in sezonul 6 din „Urzeala tronurilor”, va fi William (Bill) Harley in serialul Discovery, iar Bug Hall, cunoscut pentru un rol recurent din serialul „Revolution”, joaca rolul lui Arthur Davidson.

„Harley and the Davidsons” va fi o miniserie de 6 ore, in trei parti, inspirata de viata celor doi fondatori ai brandului Harley-Davidson. Productia porneste de la povestea adevarata a doi colegi de scoala din Milwaukee, Bill Harley si Arthur Davidson, aratand cum acestia au construit si apoi au condus celebrele motociclete care astazi strabat soselele din lumea intreaga. Productia va fi difuzata in SUA in toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: