Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri

Unde deschide 5 to Go o nouă cafenea?

19 iun. 2019 < 1 min

Unde deschide 5 to Go o nouă cafenea?

Reading Time: < 1 minut

5 to Go continuă extinderea în franciză și inaugurează prima cafenea într-un magazin de bricolaj. Astfel, începând cu 19 iunie, clienții 5 to Go sunt așteptați în incinta Brico Depot Băneasa, București. Programul de funcționare coincide cu cel al magazinului, respectiv zilnic, de luni până sâmbătă, între 8:00 – 21:00, și duminică, între 08:00 – 20:00. 
Cafeneaua 5 to Go din Brico Depot Băneasa funcționează în franciză și este deschisă de Robert Daniel Soare și Veronica Mariana Soare, antreprenorii care au pornit pe drumul business-ului alături de Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatorii 5 to Go.

Radu Savopol, co-fondator 5 to Go declară că are deja stabilite alte deschideri alături de Brico Depot și își dorește ca în următorii trei ani să acopere întreaga rețea de 34 de magazine a retailerului, prin diverse concepte de business.

Veronica Mariana Soare și Robert Daniel Soare, francizori 5 to Go

Cafeneua 5 to Go deschisă acum în Brico Depot este cea de-a 19-a inaugurată în 2019, obiectivul pentru anul în curs fiind de 50 de cafenele. La finele anului trecut, grupul 5 to Go a atins o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro, cu 100 de locații active.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: