La mai putin de doua luni de la lansarea noului sortiment de ulei imbogatit cu gust de unt, special creat pentru prajiturile de casa, Unisol a lansat iubitorilor de dulciuri o provocare – sa voteze cel mai indragit desert romanesc preparat in casa.
Romanii sunt mari consumatori de dulciuri, peste 60% dintre ei avand pe masa, saptamanal, placinte, prajituri, fursecuri sau specialitati. Dintre acestea, prajiturile facute in casa sunt cele mai apreciate, datorita gustului autentic, oferit de ingredientele naturale, atent selectate in functie de specificul retetelor.
Prajitura cu visine, in topul preferintelor
Pe locul intai in topul preferintelor romanilor se afla prajitura cu visine. Dulce-acrisoara si pufoasa, amintind de copilarie, prajitura cu visine este usor de pregatit si cel mai frecvent ceruta in perioada verii, fiind urmata in top de fursecurile Nuci si de Crema de zahar ars. La mica distanta de primele trei au fost si celelalte prajituri: Negresa, Cozonacul, Fursecurile Caise, Checul, Minciunelele si Cornuletele.
„Romancele gatesc mereu ceva bun, pentru a-i surprinde pe cei dragi sau pentru a marca ocaziile speciale, asa ca ne-am dorit sa aflam care este prajitura preferata a romanilor, pe care toti membrii familiei o cer cu pofta, iar mamicile o gatesc cu drag. Nu am fost surprinsi sa descoperim ca pe locul intai in acest sezon se afla prajitura cu visine, una dintre prajiturile de casa ale copilariei pentru multe generatii”, a declarat Irina Oprea-Duca, Senior Brand Manager in cadrul Bunge Prio Romania si Bulgaria.
Aceasta activare este parte a campaniei „Voteaza cea mai indragita prajitura romaneasca si castigi un ajutor de nadejde sa o prepari”. Cumparatorii de Unisol bun in prajituri care si-au inscris pe site-ul www.bucatarulunisol.ro numarul bonului de casa au avut ocazia sa castige tablete oferite zilnic, pe toata perioada campaniei.
Ulei imbogatit cu gust de unt
Cu o traditie de peste 10 ani, Unisol este prima marca de ulei de prima presa de floarea-soarelui din Romania. Unisol continua sa sustina categoria de ulei, incurajand folosirea ingredientelor naturale care dau gust si savoare mancarurilor preparate in casa. Noul produs, Unisol bun in prajituri, creeaza o noua oportunitate de consum a uleiului, fiind ideal pentru prepararea a numeroase tipuri de deserturi: cozonac, chec, briose, cornulete, biscuiti sau torturi, chiar si retete de post.
Pentru a pastra intacte proprietatile si gustul, produsul este imbuteliat in ambalaj de sticla de 0.5L, cantitatea fiind suficienta pentru aproximativ doua retete, iar capacul dublu cu picurator dozeaza curgerea uleiului, pentru o utilizare mai usoara.
Sâmbătă și duminică, pe Domeniul Regal de la Săvârșin, are loc a doua ediție a festivalului Suflet de România, evenimentul…
Virgil a condus operațiunile fondului de pensii din anul 2019, iar anterior a avut diverse roluri de coordonare a echipelor…
Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…
Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara discuțiilor publice privind tranziția energetică. Ele au nevoie de sprijin mai mare…
AQUILA (simbol bursier AQ), lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România…
Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat vineri, 26 aprilie, Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 –…