fbpx
Finanțe Stiri

Uraganul Harvey – pagube de circa 3 miliarde de dolari

28/08/2017

author:

Uraganul Harvey – pagube de circa 3 miliarde de dolari

Analiștii Hannover Re estimează că pagubele provocate de furtuna tropicală Harvey vor fi mult mai mici decât cele provocate de uraganele Katrina și Sandy care au lovit New Orleans și New York.

“În cazul uraganului Harvey vorbim de o magnitudine mult mai mică decât a celorlalte două uragane, Katrina și Sandy”, a declarat un purtător de cuvânt de la Hannover Re, citat de Reuters.

Hannover Re, una din cele mai mari companii de reasigurări din lume, estimează că pierderile provocate de uraganul Katrina în 2005 s-au ridicat la 80 de miliarde de dolari, iar cele provocate în 2012 de uraganul Sandy s-au ridicat la 36 de miliarde de dolari.

Furtuna tropicală Harvey a lovit sud-estul statului american Texas, fiind considerată cel mai puternic fenomen meteo de acest fel care s-a abătut asupra Texas în ultimii 50 de ani.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE