Stiri Tech

Telefonul vechi pentru reducere la noul telefon: Huawei Buy Back devine disponibil permanent

13/01/2021 < 1 min read

Telefonul vechi pentru reducere la noul telefon: Huawei Buy Back devine disponibil permanent

Reading Time: < 1 minut

Huawei Consumer Business Group anunță că programul de loializare Huawei Buy Back, lansat la finalul anului 2020, devine valabil permanent.

La achiziționarea unui smartphone Huawei, consumatorii pot obține reduceri sub forma unor vouchere speciale, de tip buy back, în schimbul unui telefon funcțional pe care nu îl mai folosesc.

Magazinele în care consumatorii pot beneficia de avantajele exclusive oferite în cadrul programului Huawei Buy Back sunt Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, București.

Zeci de consumatori au beneficiat deja de prețuri exclusive la achiziționarea unor smartphone-uri de top din portofoliu prin intermediul programului Huawei Buy Back lansat în luna noiembrie a anului trecut. Interesul ridicat manifestat pentru acest tip de program de loializare a condus firesc la decizia de a-l transforma într-unul permanent, astfel încât consumatorii să se poată bucura de cel mai bun preț al telefoanelor Huawei preferate pe tot parcursul anului, ținând cont si de reducerea exclusivă de 500 lei oferită pentru HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro”, spune Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program este de 1.675 lei, care include și reducerea suplimentară de 500 lei oferită la achiziționarea smartphone-urilor vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro.

Prin intermediul programului Huawei Buy Back, consumatorii își pot achiziționa și modelele anterioare din portofoliul companiei la prețuri speciale.

Pentru a putea fi înscris în program, smartphone-ul predat trebuie să fie funcțional, iar evaluarea se va face obiectiv de către reprezentanții magazinelor, pe baza unor criterii bine definite.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă