Companii Stiri

Ursus lansează o gamă de beri speciale

9 iun. 2020 2 min

Ursus lansează o gamă de beri speciale

Reading Time: 2 minute

Ursus își extide portofoliul de produse cu o gamă de specialități care cuprinde trei sortimente distincte: Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly

Ursus a lansat gama de Specialități, care cuprinde trei sortimente distincte: Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly.

Astfel, regele berii în România încurajează toți consumatorii deschiși spre explorare să experimenteze dincolo de gustul clasic al berii blonde obișnuite și să descopere o paletă variată de arome surprinzătoare.

Ursus Specialități s-a născut din dorința de a oferi oamenilor curioși opțiuni prietenoase cu care să poată experimenta mai mult atunci când vine vorba de bere. Am observat că oamenii sunt tot mai deschiși la variante noi de bere, care să îi suprindă plăcut, și am considerat oportun ca și URSUS, regele berii în România, să vină cu propria lui interepretare a berilor speciale. Am adunat sub această umbrelă binecunoscutul URSUS Retro și varianta de bere neagră deja existentă în portofoliul URSUS, iar acestora le-am adăugat prima noastră bere de tip ale – Pale Ale Panda. Cele trei sortimente de bere pun, astfel, bazele portofoliului URSUS Specialități,” spune Anca Călugăriţoiu, Brand Manager Ursus.  

Personajele cheie care stau în spatele noului concept creativ Ursus Specialități sunt trei specii de urși inventivi și exploratori, care au inspirat crearea celor trei sortimente de bere prin personalitățile lor înclinate spre descoperire.

Cu gândul la chefurile de pe vremuri, ursul Carpatin a făcut o bere nepasteurizată, cu gust proaspăt și bogat. Ursus Retro Carpatin e o specie de bere blondă cu personalitate, ce își păstrează intacte aromele produse de drojdie în procesul de fermentare, nefiind tratată termic. URSUS Retro Carpatin este pentru toți cei un pic nostalgici, care știu că retro va fi mereu cool.

URSUS Specialitati 2 1

Cum Panda e un urs atras mereu de lucrurile interesante, el a pregătit o bere un pic mai exotică, ce oferă o paletă de gusturi aparte. Ursus Pale Ale Panda este ultima inovaţie din gama URSUS, o bere cu un gust ușor hameiat, note subtil fructate şi drojdie de fermentaţie superioară (tip Ale). Această specie e perfectă pentru cei curioşi, care se află mereu în căutare de noi experiențe. Deşi abia lansată, URSUS Pale Ale Panda şi-a câştigat deja un loc pe podiumul celor mai bune beri din cadrul competiţiei internaţionale Superior Taste Award 2020, în care i s-a acordat medalia de bronz (Superior Taste Award with 1 Star) de către International Taste Institute (Belgia).

Grizzly, un urs puternic și un pic cam serios la prima vedere, și-a făcut o bere neagră surprinzătoare și prietenoasă. Ursus Black Grizzly este o bere neagră adevarată, cu note de cafea și ciocolată, datorită celor trei tipuri de malț prăjit, și un gust intens, care se dezvăluie treptat. Exact ca personalitatea ursului brun, ce  pare sobru și neprietenos, dar apoi descoperi că e de gașcă și că și lui îi place distracția.

Gama Ursus Specialități a început să fie distribuită la nivel național din luna mai, în toate marile lanțuri de retail.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: