Lifestyle Stiri

Vacanta dorita, prin Lidl Tour

15 iul. 2016 2 min

Vacanta dorita, prin Lidl Tour

Reading Time: 2 minute

Iti doresti sa vizitezi cele mai indragite destinatii din Europa sau sa te bucuri de câteva zile de relaxare pe o plaja izolata? Esti in cautarea unei noi aventuri in natura sau iti doresti un concediu cu copiii? Din 15 iulie, Lidl Tour te invita sa descoperi noi destinatii de calatorie, disponibile in revista lunara de vacante sau pe lidl-tour.ro, unde vei afla si de upgrade-ul surpriza inclus in fiecare oferta.

Descopera frumusetea si diversitatea plaiurilor românesti, prin Lidl Tour! Bucura-te, timp de trei zile, de traditiile din inima Bucovinei (de la 99€/persoana) si transforma-ti vacanta din tinutul povestilor intr-o adevarata oaza de relaxare, cu o portie delicioasa de placinte „poale-n brâu”. Viziteaza bisericile reprezentative, precum Manastirea Voronet si Manastirea Putna, un simbol al istoriei noastre, fiind prima ctitorie a lui Stefan cel Mare. Legenda spune ca biserica a fost construita in anul 1466 si este una dintre cele mai frumoase si impunatoare manastiri din tara. Opteaza pentru excursia in Bucovina si vei avea partede un upgrade surpriza inclus: transportul cu autocarul din Bucuresti, Buzau, Focsani si Bacaueste oferit prin Lidl Tour.

Stiai ca templul Wat Phra Kaew din Thailanda este privit ca cel mai important templu al lui Buddha? Cunoscut sub denumirea oficiala ca Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, acesta se afla in centrul istoric al Bangkok-ului. Acolo se afla si Marele Palat, in care este statueta de jad a lui Buddha, denumita Buddha de Smarald. Asa-i ca ti-ai dori sa vizitezi si tu acest loc?

Lidl Tour_VoronetPrin Lidl Tour, poti descoperi locuri cu o frumusete aparte precum Thailanda, Cambodgia si Vietnam intr-o singura vacanta (de la 1.899€/persoana)! Timp de 12 zile, te vei bucura de un circuit in 3 tari din Indochina. Ti-am pregatit excursii la Templul Angkor Wat din Cambodgia cu „remork”, un mijloc de transport traditional. In plus, vei putea admira piata plutitoare Damnoen Saduak din Bangkok si vei avea parte de câteva zile de relaxare pe plaja in Vietnam. Totodata, pentru ca meriti sa fii surprins cu experiente placute, bucura-te de upgrade-ul surpriza inclus in oferta circuitului: taxele de aeroport sunt acoperite. Descopera si tu frumusetile si misterul Indochinei prin Lidl Tour!

Pentru o vacanta in familie, Creta (de la 499 €/persoana) este o destinatie de top. Sejurul de 7 nopti, cu demipensiune si transportul cu avionul inclus, va fi o experienta interesanta pentru cei mici, care se vor putea juca pe plaja sau in locurile special amenajate in hotel. Aflat pe o colina ce ii ofera o vedere panoramica asupra golfului Elounda, hotelul are piscina pentru copii, mini golf si piscina pentru adulti. In plus, de câte ori nu ai visat sa te bucuri alaturi de cei dragi de priveliste dintr-o camera cu vedere la mare? Acum acest lucru este posibil cu upgrade-ul surpriza inclus in pachetul de vacanta oferit prin Lidl Tour.

Descopera ofertele cu upgrade surpriza inclus in paginile revistei disponibile din 15 iulie in toate magazinele din tara si pe lidl-tour.ro. Exploreaza si tu lumea cu Lidl Tour!

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: