Antreprenori by eMAG Stiri

Povestile de succes se spun la A Touch Of Innovation

19 nov. 2015 2 min

Povestile de succes se spun la A Touch Of Innovation

Reading Time: 2 minute

A Touch Of Innovation este un eveniment de inspiratie, menit sa aduca in prim plan ideile si puterea pozitiva a oamenilor. Echipa Biz isi propune ca povestile spuse la acest eveniment  sa transmita un mesaj esential pentru fiecare dintre cei prezenti in sala: de fiecare dintre noi depinde sa schimbam lucrurile in jurul nostru.

Conferinta va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel Novotel Bucuresti si reuneste profesionistii care au reusit sa devina etalon in industriile in care activeaza.

Prima parte a evenimentului va aduce in prim plan ideea ca schimbarea vine din interior, la fel si creativitatea si inovatia. Antreprenori sau manageri, invitatii vor spune povestile din spatele succesului lor si vor dezvalui pasii de urmat pentru a fructifica o idee.

A doua parte a conferintei isi propune sa  indrume  audienta sa priveasca dincolo de cifre, dar fara a uita de obiectivele ferme. Vom  vorbi despre resursele necesare pentru a atinge succesul si despre ce ai nevoie de fapt pentru a-ti pune ideile in practica.

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteti vedea aici.

A Touch Of Innovation este locul de intalnire si inspiratie al profesionistilor care au inteles ca doar de ei depinde sa evolueze si sa schimbe lumea in care traim. Este o conferinta in care fiecare vorbitor aduce in discursul sau valoare adugata si gaseste interocutori cu care poate face constructiv schimb de idei” a declarat Marta Usurelu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz.

Conferinta va reuni antreprenori, creativi si pesonalitati care cred cu tarie in visele lor si nu renunta la ele in fata refuzului. Printre cei care vor impartasi povestile ce i-au condus catre succes se numara: Iulian Stanciu, CEO, eMAG; Lorand Balint, Director Marketing, Federatia Romana de Handbal; Razvan Capanescu, Chief Creative Officer, Leo Burnett Group; Nicolai Tand, Founder, La Cantine de Nicolai; Catalin Nastasoiu, Generator de comunicare, Ronativ; Viorel Spinu, Founder, Robofun; Anca Rarau, Marketing Director, BCR si Joseph Hadad, Fondator Restaurant Joseph.

Pentru a vedea toti speakerii evenimentului, accesati site-ul evenimentului.

Conferinta este organizata de echipa Biz si va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel Novotel Bucuresti. Pentru detalii si acreditari de presa va rugam sa ne contactati la adresa de email lelia.petrescu[@]revistabiz.ro.

Evenimentul A touch of Innovation este sustinut de BCR, Vodafone si Philip Morris Trading.

Cu sprijinul: Nespresso, GT grafica si tipar, Ad Production, Update Adv, Advanced Ideas.

Partener tehnic: FIVE`S

Partenerii media: Smark, IQads, Ziare.com, Business24, Cariere, HR-Club, Ejobs, Comunicate de presa, Learning Network, Zelist Monitor, Comunicate de afaceri, Nonguvernamental, 9AM, E jobs, Startups.ro, Akcees, PRwave.

Foto: Dreamstime.com – Appeal To Change Photo / © Paulus Rusyanto | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: