Stiri

Valea Izvoarelor investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village

22 iun. 2021 2 min

Valea Izvoarelor investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village

Reading Time: 2 minute

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat persoanelor de peste 55 de ani. Complexul va fi inaugurat anul viitor si va oferi spre vânzare apartamente cu prețuri cuprinse între 41.000 euro și 94.000 de euro.

Complexul se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj și la 8 km de Aeroportul Avram Iancu. Acesta se întinde pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. Complexul este accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village.

64 de apartamente

Complexul va include 64 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 27 și 57 mp:  50 de apartamente de tip Studio de 27 de mp (o cameră, chicinetă, hol, baie), 10 apartamente tip Condo de 34 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie) și 4 apartamente tip Grand Condo de 57 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie). Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând.

„În 2012 bunicul meu a trecut printr-o operație și a avut nevoie de îngrijire permanentă, timp de cel puțin o lună, pentru a se recupera. Ne-am dat seama atunci de lipsa unor astfel de servicii de asistență în România, ceea ce ne-a făcut să lansăm doi ani mai târziu Valea Izvoarelor Senior Living. Acum, în 2021, fiind conștienți de faptul că ponderea seniorilor continuă să crească facem încă un pas și construim Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat exclusiv persoanelor cu vârste peste 55 de ani. De această dată vorbim despre un concept diferit de rezidența de la Valea Izvoarelor, o rezidență axată pe îngrijire. Prin Cluj Senior Village ne adresăm seniorilor activi și punem accentul pe comunitate”, declară Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living.

Servicii oferite

Bibliotecă, salon, kinetoterapie și servicii de îngrijire

În complex vor locui aproximativ 100 de persoane de peste 55 de ani. Acestea vor avea  acces gratuit la spații comune precum: cofetărie, sală de mese, bibliotecă, salon, atelier de pictură, cabinet de kinetoterapie și masaj, parc.

La cerere, seniorii proprietari pot beneficia de servicii de menaj, asistență și îngrijire, precum: pregătirea mesei, măsurarea parametrilor vitali de către un asistent medical calificat, procurarea și administrarea medicamentelor, supraveghere de stare, asistență la activitățile zilnice, transport și însoțire la destinații externe, tuns, coafor, manichiură etc.

Serviciile de asistență și îngrijire sunt furnizate de Valea Izvoarelor Senior Living.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: