Stiri Tech

Visma Software și-a deschis hub la Iași. Ce angajați caută compania scandinavă

6 mai 2021 2 min

Visma Software și-a deschis hub la Iași. Ce angajați caută compania scandinavă

Reading Time: 2 minute

Compania scandinavă Visma Software își deschide o nouă locație în Iași, care va duce la mărirea echipei cu cel puțin 20 de noi angajați. Primele posturi sunt deja publicate pe site-urile de recrutare.

„În ciuda pandemiei, am avut un an grozav în 2020, iar dacă ar fi să rezum, obiectivul nostru cheie pentru acest an și pentru cel viitor este legat de creșterea afacerii. România continuă să fie unul dintre pilonii de creștere cheie ai organizației noastre de centru de competență. De ce Iași? Vrem să continuăm să investim în comunitățile locale, iar Iașiul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapidă creștere din Europa conform statisticilor YoY. Unul dintre aspectele cheie pe care intenționăm să le aducem pe piața locală este o combinație între o cultură unică a companiei nordice, fiind parte a unei echipe internaționale într-un model de livrare hibrid nonconformist.”

Daniel Reisenauer, Managing Director Visma Software România

Pentru hub-ul din Iași, compania caută:

  • C# Developers
  • Java Developers
  • Front-End Developers (Angular, React, vue.js
  • Mobile Developers (Android, iOS)
  • Infrastructure Engineers (AWS, Azure, Google)
  • Technical QA’s

Pandemia și cultura organizațională

Dacă pentru multe companii pandemia a dezechilibrat mediul de lucru, pentru Visma cultura organizațională includea deja metoda work from home.

În 2021, compania continuă tranziția către un birou hibrid, flexibil, comunicarea și colaborarea eficientă la distanță. Din martie 2020, toți angajații au fost încurajați să folosească orice echipament al companiei pentru a lucra de acasă, iar în acest an toți angajații pot lucra de oriunde din țară.

În plus, începând cu luna Iunie, Visma acordă un suport financiar pentru work from home. De asemenea, deoarece compania susține eforturile celor care luptă pentru finalul pandemiei, ziua aleasă pentru vaccin este liberă. Birourile Visma sunt deschise pentru cei care preferă să le folosească, respectând măsurile de siguranță.

Visma oferă produse de software care simplifică și automatizează procesele într-o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, management financiar, achiziții, resurse umane și salarizare, pentru sectorul privat, public și educație.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: