Blog Stiri

Valuri la Swimathon pentru Centrul Generatii

12 iul. 2014 < 1 min

Valuri la Swimathon pentru Centrul Generatii

Reading Time: < 1 minut

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este reprezentata, sambata 12 iulie 2014, de catre actrita Ioana Ghinghina la Swimathon Bucuresti, competitia de inot destinata strangerii de fonduri din randul comunitatii ce are loc la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

Actrita Ioana Ginghina va inota anul acesta la Swimathon pentru copiii de la Centrul Generatii.

Pentru a sustine Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si echipa Ioanei Ginghina se poate dona in timpul evenimentului sau online, pana pe 30 iulie, la www.swimathonbucuresti.ro.

Alaturi de Ioana Ghinghina, in echipa Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei inoata si Vladimir Grosu, un tanar de 12 ani, elev in clasa a VII a si sportiv legitimat la Clubul Rapid – Waterpolo.

Echipa Ioanei Ginghina va inota timp de 50 de minute pentru cauza Centrului Comunitar Generatii, in medie 40 de lungimi de bazin, cu scopul de a strange fondurile necesare pentru tabara copiilor sprijiniti la Centru.

Situat in incinta Colegiului UCECOM Spiru Haret din sectorul 6, Centrul Generatii ofera beneficiarilor sai acces la cantina sociala, after-school gratuit, sprijin financiar pentru plata taxelor de liceu, un coafor gratuit, ateliere de creatie (pictura, confectionare de obiecte decorative), activitati sportive, consiliere psihologica si sociala. Ceea ce deosebeste Centrul Generatii de alte centre de zi este abordarea sa intergenerationala: activitatile au ca scop schimbul de valori si cunostinte intre cei tineri si cei varstnici si implicarea voluntarilor de toate varstele in proiectele Fundatiei.

Evenimentul este organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti si aduce la start 30 de grupuri de initiativa si organizatii non-guvernamentale care si-au inscris proiectele pe platforma Swimathon Bucuresti si aproape 40 de echipe in competitie.

Intrarea la eveniment este libera pentru oricine vrea sa sustina la fata locului unul dintre proiecte.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: