Companii Stiri

Vanya Panayotova preia conducerea L’Oréal România

11 sept. 2018 2 min

Vanya Panayotova preia conducerea L’Oréal România

Reading Time: 2 minute

Grupul L’Oréal a numit-o pe Vanya Panayotova în funcția de Country General Manager al L’Oréal România, începând cu ianuarie 2019. Vanya a fost nominalizată în urma numirii lui Gilles Antoine într-o nouă poziție în cadrul Grupului. Până în ianuarie 2019, perioada de tranziție va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar. 

Vanya Panayotova are o experiență vastă pe piața românească, unde a deținut două poziții diferite în trecut, pe cea de General Manager al Orbico România și Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții cu responsabilități crescânde în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu. În 2017, Vanya s-a întors în România ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, care operează pe 19 piețe.

Javier Labarta s-a alăturat L’Oréal în urmă cu 27 de ani. Are o carieră de succes în cadrul Grupului, ocupând poziții cu responsabilități din ce în ce mai crescute la nivel local, apoi zonal. Javier a lucrat pentru L’Oréal în Spania, Argentina, Venezuela și Mexic, înainte de a se alătura echipei de la sediul central al L’Oréal din Franța, unde a preluat poziția de Zone General Manager pentru Divizia de Lux din America Latină. Ulterior, a preluat, în SUA, poziția de CEO al L’Oréal Travel Retail Americas, iar în ultimii ani a ocupat poziția de Country General Manager pentru L’Oréal America Centrală, rol pe care l-a deținut până la preluarea noii sale misiuni în România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: