Stiri

Vânzările de filtre de apă au crescut accelerat în 2020

21 iul. 2020 < 1 min

Vânzările de filtre de apă au crescut accelerat în 2020

Reading Time: < 1 minut

Rata cererilor de filtre de apă a crescut cu aproape 50% în primele 6 luni  din 2020, față de perioada similară a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de Quickshop.ro, unul dintre cei mai vechi retaileri online de soluții de încălzire, climatizare și tratare a apei.

Compania estimează că această evoluție poate avea legătură cu sistemului public de apă precar, alcătuit din conducte vechi sau deteriorate, ruginite, conținând plumb și alte impurități. Instalarea unor filtre speciale de epurare a apei reprezintă una dintre cele mai practice și mai sigure soluții pentru care pot opta românii astfel încât apa pe care o consumă să aibă cât mai puține impurități.

„În primele 6 luni din 2020 am observat o creștere cu 49% a vânzărilor pe segmentul de filtre pentru apa potabilă, de unde reiese că din ce în ce mai mulți oameni conștientizează importanța calității apei pe care o consumă. Filtrele pe care noi le comercializăm sunt concepute pentru a filtra și trata apă din rețelele de alimentare publică din punct de vedere organoleptic”, a declarat Andrei Botoaga, CEO al Quickshop.ro.

Un alt motiv pentru care tot mai mulți români achiziționează filtrele pentru apă potabilă este legat de dorința de a proteja mediul înconjurător. Reciclarea deșeurilor plastice reprezintă o problema la nivel mondial, însă tot mai mulți oameni au înțeles faptul că folosirea unui filtru de apă este o o soluție sustenabilă pentru mediul înconjurător prin reducerea consumului de pet-uri de plastic.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: