Lifestyle Stiri

Vara Bucurestiului la scara

3 iul. 2014 < 1 min

Vara Bucurestiului la scara

Reading Time: < 1 minut

Agentia de media Initiative aduce in atentia bucurestenilor strada Xenofon, singura strada in totalitate alcatuita din trepte, in cadrul proiectului socio-cultural, “Bucurestiul tau la scara”.

Pana pe 10 iulie, treptele de pe strada Xenofon vor avea parte de o noua imagine, reprezentativa pentru Bucurestiul anului 2014, fara a ignora reperele clasice ale Capitalei.

“De multe ori exista aceasta idee preconceputa ca agentiile de media sunt cel mai putin creative din randul companiilor de marcom. Aceasta este o idee gresita si spun acest lucru de fiecare data cand am posibilitatea. Creativitatea este caracteristica principala a intregii industrii de comunicare si publicitate, iar prin acest proiect Initiative isi doreste sa arate exact acest lucru”, a declarat Alexandra Olteanu, Managing Director Initiative.

„Exista o multime de locuri frumoase in Bucuresti care nu se bucura de atentia cuvenita. Unul din aceste locuri este strada Xenofon, un colt din Bucurestiul vechi uitat de lume. Initiative isi propune prin acest proiect sa readuca aceasta strada in atentia publicului, oferindu-i un aspect modern, in ton cu vitalitatea si mobilitatea care caracterizeaza astazi capitala Romaniei”, adauga Adriana Ciobanu, Senior Media Planner, Initiative.

Construite acum peste 200 de ani, cele 70 de trepte ale strazii Xenofon poarta urmele luptei cu timpul, dar a reusit sa supravietuiasca modificarilor arhitecturale care au schimbat fata Bucurestiului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: