Management Stiri

Deloitte a angajat 70 de tineri absolventi

8 oct. 2015 2 min

Deloitte a angajat 70 de tineri absolventi

Reading Time: 2 minute

In contextul in care lupta pentru talente este tot mai accentuata, Deloitte Romania a atras 70 de tineri absolventi de top, care au debutat in aceasta toamna in companie. Acesta este rezultatul unui proces amplu de recrutare, inceput in urma cu cateva luni, prin filtrarea a sute de aplicatii pentru pozitiile disponibile, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

“Suntem bucurosi ca 70 de tineri talentati s-au alaturat profesionistilor cu experienta care vin sa lucreze in firma, in mod regulat. Am convingerea ca noii angajati ne vor stimula sa aducem inovatii la nivelul serviciilor oferite clientilor nostri,” a spus Ahmed Hassan (foto), Country Managing Partner Deloitte Romania. “La capatul unui proces minutios, am ales noua generatie de profesionisti care ni se alatura, intr-un moment in care profesia trece prin transformari fundamentale, rezultate in urma schimbarilor profunde produse de efectele tehnologiei si de imbunatatire a practicilor. Invatam permanent ca noua generatie este pragmatica, foarte bine informata si orientata catre dezvoltare personala si profesionala”, a adaugat Ahmed Hassan.

Cei 70 de tineri s-au alaturat Deloitte in urma campaniilor de recrutare si internship derulate pe parcursul acestei veri si a programului Deloitte Students’ Academy, lansat anul trecut. Tinerii s-au alaturat in principal departamentelor de audit, taxe si consultanta financiara.

“Mai bine de un sfert din cei recrutati provin din Deloitte Students’ Academy, un program ce s-a desfasurat in perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, si care a constat intr-o serie de ateliere interactive conduse de auditori si consultanti fiscali experimentati din cadrul companiei. Faptul ca atat de multi colegi noi provin din acest program este pentru noi un indiciu ca acesta atrage talente de viitor si ca trebuie sa il continuam”, a adaugat Carmen Baibarac, director de resurse umane Deloitte Romania.

Deloitte numara peste 500 de angajati in Romania, in birourile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. De la an la an, numarul angajatilor tineri a crescut, de la 25 in 2012 pana la 70 in 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: