Companii Stiri

Veeam, cel mai bun trimestru din istoria companiei

3 aug. 2020 2 min

Veeam, cel mai bun trimestru din istoria companiei

Reading Time: 2 minute

Veeam Software a anunțat o creștere a veniturilor recurente anuale (ARR) de 20% în al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut,  acesta fiind cel mai bun trimestru doi din istoria de 14 ani a companiei.

Veeam a înregistrat cele mai bune rezultate pentru abonamente la produsul cu creșterea cea mai rapidă, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, cu o creștere a vânzărilor în al doilea trimestru al acestui an de 89% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – și totodată, o creștere de 75% în total abonamente.

“Creșterea continuă a companiei Veeam și succesul acesteia reprezintă o confirmare a viziunii și angajamentului nostru solid pentru inovație. Sunt mândru că Veeam România, o echipă construită de la zero în numai cinci ani, și care astăzi numără mai bine de 600 de angajați și-a adus contribuția prin parteneriate solide cu clienții, precum și prin colaborări continue cu partenerii noștri, pentru a livra soluții de Cloud Data Management pentru companii, indiferent de mărimea acestora și pentru a contribui la dezvoltarea rapidă a transformării digitale”, a spus Andrei Romanescu, Director General Veeam Software România.

Un aspect major al trimestrului al doilea din acest an a fost reprezentat de VeeamON 2020, cel mai important eveniment online de gestionare a datelor din lume. Inițial planificat ca un eveniment fizic în Las Vegas, din cauza pandemiei de coronavirus, acesta s-a transformat într-un eveniment ce s-a desfășurat timp de două zile online. Cu aproximativ 30.000 de participanți din 148 de țări, Veeam a oferit o experiență digitală interactivă pentru partenerii și clienții săi, având peste 40 de sesiuni, demonstrații și configurări avansate ale produselor Veeam, alături de ideile cheie ale directorilor Veeam și ale invitaților din industrie din partea IBM, Microsoft, NetApp, VMware, Pure Storage și IDC. Mai mult decât atât, pe lângă lansarea Veeam Availability Orchestrator (VAO) v3, Veeam a oferit o avanpremieră unică a produselor ce urmează a fi lansate pe piață, incluzând o primă previzualizare a Veeam Availability Suite v11, precum și a Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5.

“Veeam a debutat în 2020 cu achiziția de către Insight Partners la o valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari, urmată de cea mai mare lansare de produs – Veeam Availability Suite (VAS) v10, cea mai robustă soluție din domeniu pentru administrarea completă a datelor și protecția mediilor cloud-hibrid. Ambele anunțuri au reprezentat repere majore ce schimbă jocul atât pentru Veeam, cât și pentru industria tech”, a spus Danny Allan, Chief Technology Officer (CTO) și Viceprepreședinte Senior (SVP) al strategiei de produs la Veeam. “Cu deja șase lansări de produse în 2020, avem în plan 12 în total pentru acest an, incluzând lansarea Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5 spre finalul anului. Cererea pentru Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a explodat în parte datorită noului mediu de lucru de acasă, înregistrând cel mai bun trimestru până în prezent pentru acest produs. Lansările recente de produse, precum și cele viitoare, aduc clienților beneficii semnificative, reprezentând un aspect ce ne diferențiază în piață și ne oferă o traiectorie solidă de creștere.”

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: