Companii Stiri

Vinul cu aer regal

13 mai 2015 < 1 min

Vinul cu aer regal

Reading Time: < 1 minut

Casa Regala a Romaniei a reinnoit certificatul de furnizor oficial de vinuri linistite Cramelor Halewood. Certificatul a fost inmanat de  Alteta Sa Regala Principesa Margareta  Mostenitoare a Romaniei, in cadrul Ceremoniei de la Palatul Elisabeta.

Continuand traditia de Furnizor al Casei Regale a Pivnitelor Rhein & Cie Azuga 1892, care au detinut acest titlu in perioada 1920-1947, Cramele Halewood au primit acest titlu inca din 2006, pentru vinurile spumante, iar in 2009, si pentru  vinurile linistite. 

Spumantul Rhein Extra, cea mai longeviva marca romaneasca de vin spumant, se identifica cu evenimentele istorice memorabile ale Casei Regale. Spumantul a fost  servit in cadrul ceremoniei de incoronare a Regelui Ferdinand I de la Alba Iulia, in octombrie 1922.  Meniul a fost  pregatit de Casa Capsa si avizat de generalul Berthelot.  

Prima ceremonie de  acordare a titlului de Furnizor al Casei Regale a Romaniei a avut avea loc in  data de 27 aprilie 2006, chiar la Pivnitele Rhein& CIE Azuga 1892, in prezenta Majestatilor Lor Regele Mihai I al Romaniei si Regina Ana a Romaniei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: