Finanțe Stiri

Virgiliu Ichim, noul director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private

6 mart. 2019 < 1 min

Virgiliu Ichim, noul director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private

Reading Time: < 1 minut

Virgiliu Ichim este noul Director General al Allianz-Ţiriac Pensii Private.  Acesta a primit, astăzi, autorizarea din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru funcţia de conducere a companiei de Pensii.

Noua propunere a Consiliului de Administraţie Allianz-Ţiriac Asigurări pentru poziţia de CEO           Allianz-Ţiriac Pensii Private s-a realizat în contextul retragerii nominalizării Cristinei Nicolescu care a revenit în Allianz-Ţiriac Asigurări, preluând o altă funcţie de conducere, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Virgiliu Ichim are o experienţă de peste 18 ani în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări, în ultimii ani ocupând poziţia de Director al Diviziei Subscriere şi Management Portofoliu Asigurări de Viaţă şi Sănătate.

În primii ani ai carierei sale în Allianz-Ţiriac Asigurări, Ichim a adus o contribuţie semnificativă la crearea şi dezvoltarea business-ului de asigurări de viaţă, chiar de la lansarea acestuia, în 2001. În calitate de Director Tehnic, funcţie ocupată până în 2004, a coordonat toate procesele de administrare şi creştere a portofoliului de asigurări de viaţă: de la implementarea soluţiilor IT, evaluarea riscurilor, lichidarea daunelor şi activitatea de suport pentru distribuție, până la dezvoltarea serviciilor dedicate clienţilor şi dezvoltarea de noi produse. Ulterior, a preluat coordonarea Diviziei Subscriere Asigurări de Viaţă, devenită Divizia Subscriere şi Management Portofoliu Asigurări de Viaţă şi Sănătate pe care a condus-o cu succes până la preluarea conducerii Allianz-Ţiriac Pensii Private, arată compania, în comunicat.

“Virgiliu Ichim preia poziţia de coordonare a activităţii de pensii private într-un context socio politic dificil. Pe de altă parte, gestionarea situaţiilor imprevizibile legate de asigurările de viaţă sau sănătate, de planurile de investiţii şi de economisire a făcut parte din activitatea de bază a lui Virgiliu în ultimii 15 ani. Beneficiază de toată încrederea şi susţinerea noastră”, a declarat Virgil Şoncutean, preşedinte în Consiliul de Administraţie Allianz-Ţiriac Pensii Private.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: