Lifestyle Stiri

Visul unei nopti de vara2 min

28/07/2015 2 min read

author:

Visul unei nopti de vara2 min

Reading Time: 2 minute

Paralela 45 a lansat recent ”Blind Holiday”, un concept nou pe piata din Romania, adresat tinerilor dornici de o experienta de vacanta diferita fata de ce au trait pana in prezent. Cei care vor achizitiona un astfel de pachet vor afla destinatia vacantei abia in aeroport

De cate ori nu v-ati gandit sa puneti degetul pe o harta si sa impachetati apoi bagajele sa va indreptati spre destinatia aleasa aleator? Daca v-ati gandit vreodata la o astfel de vacanta, dar nu ati avut curajul sa duceti planul pana la capat, acum este momentul. Paralela 45 a lansat “Blind Holiday”, un concept inedit destinat celor cu spirit de aventura. Cei care achizitioneaza un astfel de pachet vor afla destinatia catre care se indreapta abia cand vor ajunge in aeroport. Cum functioneaza? Timp de o saptamana romanii vor vedea pe pagina de Facebook a agentiei de turism o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399 si respectiv 499 de euro de persoane. Ofertele prezentate vor include numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare. Turistii vor afla data exacta de plecare cu 48 de ore inainte, iar destinatia va fi dezvaluita abia atunci cand ajung la aeroport. 

Ofertele Blind Holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor.

“Am dorit sa aducem pe piata turismului din Romania un concept special pentru turistii deschisi catre nou, care vor sa traiasca si o experienta altfel. Practic iti cumperi o vacanta cu garantia si increderea ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale, iar destinatia o afli cand ajungi la aeroport. Sunt sigur ca turistii romani vor aprecia o initiativa indrazneata. Vrem sa aratam ca putem oferi si pachete pentru turistii nonconformisti”, spune Alin Burcea, presedintele Paralela 45.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE