Companii Stiri

IKEA a lansat Catalogul 2020

3 sept. 2019 3 min

IKEA a lansat Catalogul 2020

Reading Time: 3 minute

Cel mai recent catalog IKEA este acum disponibil, oferind soluții pentru nevoile emoționale pe care le avem cu toții atunci când vine vorba de casele noastre.

Debutând cu o poziție de somn confortabilă, în așternuturi de calitate și cu un mesaj de dragoste, catalogul IKEA invită să aveți grijă de somnul vostru.

Cum să te simți mai fericit acasă

Există o diferență subtilă între a fi pur și simplu acasă și a te simți acasă. Anual, IKEA realizează interviuri și vizite la locuințele oamenilor din întreaga lume pentru a realiza raportul ”Life at Home”. Din cel mai recent raport reiese că o treime din oameni sunt de părere că există locuri în care se simt mai mult ca acasă decât în propriul spațiu în care locuiesc.

În urma concluziilor raportului ”Life at Home”, IKEA a depistat cinci nevoie emoționale de bază pe care le avem în relație cu propriul cămin, aceste nevoi reprezentând și punctul de start în crearea caselor prezentate în catalogul IKEA 2020:

  • Apartenența: Este sentimentul care te face să simți că faci parte dintr-un grup de oameni care te acceptă pentru cine ești cu adevărat;
  • Proprietatea: Face referire la sentimentul de control asupra spațiului locuit, nu este nicidecum despre documente sau credite ipotecare;
  • Protecția: Reprezintă nevoia de a te simți în siguranță și conectat, nu este musai despre încuietoarea ușii;
  • Confortul: Este nevoia de a te simți mulțumit și în largul tău în mediul în care trăiești;
  • Intimitatea: Face referire la controlul asupra locului și a modului în care te poți deconecta și medita.

Echilibrul muncă – viață socială – somn

În ultimele cinci decenii, media globală pentru orele de somn a scăzut de la 8 ore de somn până la puțin peste 6 ore de somn. Astfel, majoritatea oamenilor au asociat lipsa somnului cu succesul, fiind prea ocupați pentru a dormi suficient.

Este dovedit științific că avem nevoie de resetare mentală și fizică pe care somnul o oferă pentru a funcționa optim și pentru a ne bucura de viață simțindu-ne bine.

Deși este o provocare, o simplă schimbare de interpretare a lucrurilor astfel încât să îți prioritizezi somnul, este primul pas important iar IKEA îți este aliat.

IKEA Night Club

Există câteva soluții pe care le poți aplica pentru a te ajuta să ai un somn cât mai sănătos, într-un ritm normal. IKEA ia în considerare cinci piloni ai unui somn de calitate: confort, lumină, aer, sunet și temperatură.

Astfel IKEA a pregătit  ”IKEA Night Club”, o serie de evenimente distractive și educaționale, inclusiv refacerea sedinței foto pentru coperta catalogului (care de această dată va avea loc în pat!), activități care vor avea loc în magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady în perioada 11- 22 septembrie 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: