Lifestyle Stiri

Vodca de lux cucerește piața

7 nov. 2017 3 min

Vodca de lux cucerește piața

Reading Time: 3 minute

Un nou brand de vodcă rusească își face loc pe piața din România, în una dintre cele mai competitive categorii din industria băuturilor spirtoase: IMPERIA, marca de lux a grupului Roust, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din Europa Centrală și de Est și al doilea cel mai mare producător de vodcă din lume.

Din 2004, anul lansării sale, și până în prezent, vodca IMPERIA a cucerit 75 de țări în care a fost lansată, ajungând acum și în România, prin Cristalex. Brand de referință în global retail și în Europa, cu o creștere de aproape 35% în portofoliul de vodcă al Roust în ultimii ani, IMPERIA se remarcă printr-o puritate de neegalat, iar ingredientele de cea mai înaltă calitate, meticulozitatea în procesul de producție și tehnologia avansată garantează gustul autentic al celei mai bune vodci rusești.

„Lansarea unei noi mărci de vodcă pe piața din România este o provocare. Suntem siguri că un produs de acest calibru, cu o calitate și cu o puritate de excepție, își va crea nișa, oferind o nouă alegere celor care apreciază băuturile spirtoase ultra premium”, a precizat Mihai Scorțea, directorul de marketing Cristalex.

Lansarea IMPERIA a beneficiat și de prezența ambasadorului global al brandului, Tatiana Petrakova (foto alăturat), care a susținut importanța mărcilor de vodcă premium. Deși mărcile premium sunt relativ noi pe piața din Rusia (până în 1998, existau doar branduri de vodcă de masă), au ajuns deja la o notorietate greu de egalat în lume, datorită ingredientelor și a modului de preparare.

Tatiana Petrakova

IMPERIA folosește un proces unic de distilare și filtrare, care asigură produsului puritatea supremă. Particularitatea procesului de filtrare constă în utilizarea cristalului de cuarț, extras din minele munților Ural, obținându-se astfel splendoarea caracteristică a acestei băuturi de lux, care se remarcă prin claritate și textură catifelată. De asemenea, IMPERIA folosește un proces unic de „relaxare” a lichidului, timp de 72 de ore, pentru a conferi produsului finețe și rafinament.

Provocarea de a crea o vodcă ce tinde spre perfecțiune se regăsește și în design-ul special al sticlei, cu forma similară cu cea a cristalului de cuarț, ce combină tendințele moderne cu eleganța clasică, pentru a oferi consumatorilor o experiență completă a calității.

IMPERIA excelează la capitolul rafinament, oferind un gust plin și o savoare de durată, fiind o încântare pentru iubitorii de băuturi spirtoase de lux. Toți cei care vor să testeze gustul purității de neegalat pot găsi vodca IMPERIA în locațiile selecte HoReCa.

Înființată în anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate și respectate companii specializate în distribuția băuturilor alcoolice de import. Compania Cristalex deține o cotă de piață importantă și se remarcă prin prestigiul mărcilor din portofoliul său: Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Imperia, Disaronno, Matusalem, Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou și multe altele.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: