Stiri Tech

O nouă serie de monitoare pentru munca de acasă

6 sept. 2020 < 1 min

O nouă serie de monitoare pentru munca de acasă

Reading Time: < 1 minut

MMD lansează seria de monitoare Philips  E2, cu design ultra-subtire, fără ramă pe 3 sau chiar pe toate cele 4 laturi, potrivit în special pentru aplicații de design grafic.

„Mulți oameni s-au mutat cu biroul acasă, așa că au nevoie de un monitor potrivit pentru multitasking, pentru muncă și divertisment. Noua serie E2 este alegerea ideală pentru cei care caută caracteristicile esențiale și un design care să corespundă interioarelor moderne”, spune Artem Khomenko, Senior Product Manager în Europa la MMD Monitors & Displays.

Designeri, graficieni…gameri

O rezoluție mai mare înseamnă mai mulți pixeli pe ecran și mai multe detalii, o caracteristică foarte importantă pentru utilizatorii profesioniști, cum ar fi graficienii, designerii CAD sau arhitecții. Avantajul seriei E2 constă în asigurarea unei experiențe vizuale datorata modelelor care au rezoluții  de la Full HD până la 4K UHD.

Această nouă serie beneficiază de funcții de gaming SmartImage, un OSD ușor de accesat și optimizat pentru gameri, oferind mai multe opțiuni. De exemplu, modul „FPS” îmbunătățește zonele neiluminate din jocuri, permițând utilizatorului vizualizarea obiectelor ascunse în întuneric, în timp ce modul „Racing” ajustează monitorul pentru un rapid timp de răspuns și ajustează saturația culorilor, împreună cu alte reglaje de imagine.

Modelele Philips 288E2A și 345E2AE permit conectare mai multor dispozitive datorită tehnologiei MultiView, care ușurează multitasking-ul utilizatorilor care lucrează simultan pe mai mute dispozitive.

Disponibilitate si preturi

Noua linie E2 include monitorul LCD Full HD Philips 242E2FA, monitorul LCD Full HD Philips 272E2FA, monitorul LCD Ultra HD Philips 288E2A 4K și monitorul LCD Philips 345E2AE UltraWide.

Philips 242E2FA, 272E2FA, 288E2A si 345E2AE vor fi disponible începând din septembrie 2020 la un preț recomandat 723 lei, 917 lei, 1.547 lei și 1.790 lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: