fbpx
Business Stiri Tech

Vouchere de 200 de lei cu programul Rabla pentru electrocasnice1 min

01/10/2020 < 1 min read

Vouchere de 200 de lei cu programul Rabla pentru electrocasnice1 min

Reading Time: < 1 minut

Flanco Retail aderă la programul „Rabla pentru electrocasnice”, prin intermediul căruia, Ministerul Mediului acordă vouchere valorice, în schimbul predării unui deșeu electrocasnic.

„Electrocasnicele mari, precum mașinile de spălat, combinele frigorifice sau aparatele de aer condiționat, au la noi în țară o durată medie de utilizare de 6-8 ani, mult peste media europeană, fapt care explică necesitatea acestui program. Românii își schimbă rar sau foarte rar electrocasnicele din diverse considerente – în primul rând financiare, dar și funcționale sau emoționale – iar programul Rabla nu face decât să le dea un impuls suplimentar, atunci când trebuie să ia o decizie benefică atât pentru ei, cât și pentru mediu. Din acest motiv ne-am implicat în toate campaniile guvernamentale, dar am derulat și propriile noastre programe,”  declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Programul Rabla demarat de Flanco acordă clienților vouchere de 200 de lei în schimbul electrocasnicelor mari, uzate. Voucherele pot fi folosite la cumpărarea oricărui produs din portofoliul Flanco.

2 Comments
  1. […] ce citiţi la ce vă duce cu gândul această promovare ? Ei bine, dacă intri în articol şi citeşti, la final este menţionat cu negru pe alb: “Programul Rabla demarat de Flanco […]

  2. Ana

    Eu mi-am luat un aspirator pentru umed si uscat de pe topzece10. net cu un astfel de voucher

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *