Management Stiri

Nou VP pentru Schneider Electric

15 sept. 2014 2 min

Nou VP pentru Schneider Electric

Reading Time: 2 minute

Ionut Farcas a fost numit in functia de Vicepresedinte al Diviziei Energie din caddrul Schneider Electric Romania. Divizia a fost coordonata pana in prezent de Florentina Totth, care a devenit, in luna februarie a acestui an Presedintele companiei. Ionut Farcas, vine cu o vasta experienta in servicii, suport pentru business si in domeniul energiei electrice. Inainte de a se alatura echipei Schneider Electric, Ionut Farcas a lucrat timp de opt ani, pentru compania Enel, in cadrul careia a ocupat mai multe functii, cu responsabilitati atat in domeniul reglementarii, cat si in marketing, sourcing si vanzari de energie, achizitii, planificare si implementare de proiecte.   

 Astfel, in perioada 2006 – 2007, Ionut Farcas a ocupat pozitia de Executive Commercial Assistant in cadrul Enel Romania, fiind numit ulterior responsabil al Departamentului de Reglementare Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Director de Vanzari al Enel Romania si Enel Energie Muntenia. Acesta si-a inceput cariera ca inginer tehnic la Chorus M&D, distribuitor de echipamente electrice. « Schneider Electric este una dintre cele mai mari companii din domeniul energiei, cu o oferta impresionanta de echipamente, solutii integrate si tehnologii inovatoare la nivel mondial », spune Ionut Farcas, noul Vicepresedinte al Schneider Electric Romania si Republica Moldova. « De asemenea Schneider Electric are in Romania o echipa dedicata si ambitioasa, care a obtinut rezultate remarcabile pana in prezent si cu care sunt nerabdator sa colaborez pentru a continua aceste performante si a depasi obiectivele de crestere ale companiei », aduga Farcas.

 In noua functie, Ionut Farcas va coordona activitatile din Divizia Energy, responsabila de furnizarea de produse, echipamente si solutii de distributie a energiei electrice. Ionut Farcas a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii « Vasile Alecsandri »  Bacau in anul 2004 si un program de master in marketing la aceeasi universitate. De asemenea, a urmat un program Erasmus in inginerie la Genova si Institutul Tehnic « Italo Calvino » din acelasi oras si a finalizat, in anul 2009, un program de leadership in managementul energiei la IESE Business School din Barcelona si la Facultatea de Management a Universitatii Bocconi din Milano.  « Ionut este unul dintre cei mai experimentati si valorosi tineri profesionisti din domeniul energiei si sunt convinsa ca aducerea lui in echipa noastra va avea o contributie importanta la dezvoltarea business-ului Diviziei de Energie, precum si al companiei in ansamblu. Ne bucuram sa il avem alaturi de noi si asteptam cu entuziasm sa realizam impreuna proiecte de succes », spune Florentina Totth, Presedintele Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: