Companii Stiri

Vrei să construiești un Ferrari 488 GTE? Adrenalina curselor de viteză, la tine acasă

14 dec. 2020 2 min

Vrei să construiești un Ferrari 488 GTE? Adrenalina curselor de viteză, la tine acasă

Reading Time: 2 minute

Ești un împătimit al curselor de viteză pe circuit și un iubitor al brandului cu legendarul simbol al căluțului cabrat? Acum poți construi un Ferrari 488 GTE la tine acasă. Deocamdată din piese Lego.

Grupul LEGO dezvăluie cel mai recent model de la grila de start, LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF CORSE #51”. Cu numeroase premii câștigate în cadrul celor mai dificile curse de viteză pe circuit, acest model Ferrari iconic este acum reprodus în detaliu, pentru a transmite același aer inconfundabil ca originalul.

Modelul înglobează aspecte autentice și elemente de design unice, fiind o replică exactă a modelului de circuit Ferrari. Cu un look agresiv, include suspensii față-spate, linii aerodinamice, un motor V8 cu pistoane în mișcare și volan cu simbolul brandului, căluțul cabrat, pentru mai multă autenticitate. Numărul de cursă original, abțibilduri cu sponsori și vopseaua tricoloră vin în completarea unui model epic, anunță compania într-un comunicat.

Creat pentru a ajuta fanii LEGO și pasionații de curse să simtă emoțiile asociate benzii de viteză de pe circuit, modelul de 48 cm (19inch) este realizat din 1677 de piese LEGO Technic, fiind astfel un proiect captivant și totodată unul plin de satisfacții, destinat fanilor cu vârste de peste 18 ani, pasionați de cursele de viteză de circuit, motorsport și automobile Ferrari. Odată finalizat, modelul poate fi testat sau doar expus.

1677 de piese, la un preț recomandat de 899 lei

„Șansa de a reproduce un model Ferrari în formă LEGO Technic e un vis din copilărie care devine realitate”, a declarat Lars Krogh Jensen, Designer LEGO Technic.

„Ferrari este recunoscut pentru autovehiculele incredibile, așa că am știut că trebuie să împing limitele sistemului LEGO Technic pentru a aduce un omagiu acestui model iconic de circuit. Modelul reproduce silueta sofisticată a originalului, incluzând totodată și detalii tehnice, pentru a putea reda adevărata natură a 488 GTE. Construirea sa reprezintă o provocare pentru orice fan care apreciază un design excelent și își dorește să afle mai multe detalii de inginerie și tehnologie de care această machetă impresionantă dispune”, adaugă Lars Krogh Jensen.

„Când eram mic mă jucam destul de des cu cărămizi LEGO, așa că atunci când am vazut această replică a Ferrari 488 GTE am fost cu adevărat impresionat, mai ales având în vedere unele dintre aspectele pe care au reușit să le reproducă. Trebuie să recunosc că am fost foarte mândru să văd un model LEGO Technic a unui model condus, care mi-a purtat inclusiv numele” a declarat Alessandro Pier Guidi, pilot de curse Ferrari Competizioni GT

Ferrari 488 GTE este primul model LEGO Technic creat alături de Ferrari și continuă un parteneriat între cele două branduri de peste 15 ani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: