Antreprenori Stiri

Bursă de 3.000 de euro pentru antreprenori1 min

15/02/2018 1 min read

author:

Bursă de 3.000 de euro pentru antreprenori1 min

Reading Time: 1 minut

Compania de training Exec-Edu și Libra Internet Bank susțin antreprenorii români aflați la început de drum și acordă o bursă de 3.000 de euro pentru Excelență în Management, unul dintre cele mai apreciate cursuri de administrarea afacerilor din România.

În urma cursului, antreprenorii vor dobândi competențe solide de business și vor ști cum să gestioneze mai bine situatii complexe din activitatea de zi cu zi, ceea ce le va permite să își dezvolte mai mult și mai repede afacerea, arată Libra Internet Bank, într-un comunicat de presă.  

Bursa va fi acordata în urma unui concurs. Cei care vor să se înscrie pentru obținerea bursei trebuie să îndeplinească doua condiții: să aiba studii superioare și să dețină un startup cu 1-3 ani de la înființare.

Pentru înscriere, trebuie completat un formular online, în perioada 14-28 februarie 2018.

Aplicațiile vor fi analizate de o comisie de examinare compusă din reprezentanți ai Exec-Edu și Libra Internet Bank, în perioada 1-2 martie 2018.  Câștigatorul va fi anunțat pe data de 3 martie 2018 pe site-urile Exec-Edu ți Libra Internet Bank.

Cei interesați pot găsi toate informațiile necesare în Regulamentul concursului, care poate fi consultat aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE