BizRemote by certSIGN Stiri

Wizz Air va introduce în iulie zboruri Larnaca-Suceava

29 mai 2020 2 min

Wizz Air va introduce în iulie zboruri Larnaca-Suceava

Reading Time: 2 minute

Compania aeriană Wizz Air a anunțat cea de-a 28-a bază a sa, la Larnaca, unde va aloca două aeronave Airbus A320 din iulie 2020.

Odată cu înființarea noii baze, compania a anunțat zece rute noi către șase țări din Larnaca începând din iulie 2020, una dintre ele fiind spre Suceava, destinație către care se va zbura din 10 iulie 2020, la tarife pornind de la 24,99 de euro.

Pe lângă Suceava, cele două aeronave Airbus A320 vor opera alte nouă rute noi către Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Turku și Wroclaw, care totalizează un milion de locuri disponibile de la Larnaca în 2020.

Wizz Air a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare cu o soluție antivirală și toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pe 27 mai, Wizz Air, anunțase că prelungește până pe 16 iunie, inclusiv, suspendarea mai multor rute către și din România, din cauza extinderii restricțiilor impuse de autoritățile de la București. Este vorba despre zborurile către Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie și Olanda.

Pasagerii afectați vor primi automat în contul lor Wizz 120% din suma plătită pentru biletele anulate și pot folosi suma în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servizii Wizz Air.

Cei care doresc să primească banii înapoi sunt avertizați că procedura va dura mai mult și vor fi informați printr-un email despre etapele ce trebuie parcurse. În acest caz, pasagerii vor primi 100% din biletul plătit. Cei care au făcut rezervările prin agenții trebuie însă să ia legătura cu acestea pentru opțiunile de recuperare a banilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: