Lifestyle Stiri

Wizz Air va zbura din toamnă de la Bacău către 12 destinații europene

16 iun. 2020 2 min

Wizz Air va zbura din toamnă de la Bacău către 12 destinații europene

Reading Time: 2 minute

Compania low-cost Wizz Air va aloca din noiembrie 2020 două aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău, care devine astfel a 31-a bază a sa, de unde va lansa 12 rute noi. Bacăul este a șaptea bază a companiei din România și a doua din Moldova, după cea de la Iași.

Noua bază din Bacău va crea peste 70 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei și multe alte locuri de muncă în industriile asociate. Noile rute vor fi către Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie), Memmingen / München Vest (Germania), Billund (Danemarca) și Bruxelles Charleroi (Belgia).

„Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România. Suntem deja cel mai mare operator din țară și rămânem fideli misiunii noastre de liberalizare a călătoriilor aeriene nu numai în capitale, dar și pe aeroporturile regionale. Deschiderea celei mai noi baze Wizz Air și alocarea a două aeronave moderne, de ultimă generație, subliniază importanța pieței românești pentru operațiunile noastre”, a declarat la Bacău, CEO-ul Wizz Air Group, József Váradi.

Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România, care include 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava, va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi.

Wizz Air a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: