fbpx
Lifestyle Stiri

World Class lanseaza W, cu o investitie de peste un milion de euro1 min

22/07/2015 < 1 min read

World Class lanseaza W, cu o investitie de peste un milion de euro1 min

Reading Time: < 1 minut

World Class a lansat W, un club premium de fitness, dar si lifestyle, in urma unei investitii de peste un milion de euro. Situat in centrul orasului Bucuresti, in piata Charles de Gaulle, acesta prezinta un mix de servicii VIP personalizate, cursuri de Yoga, Pilates si clase de aerobic, predate de catre cei mai buni instructori din Romania, certificati international.

Cu o suprafata totala de peste 1.250 de metri patrati, noul club W se intinde pe doua niveluri si pune la dispozitia clientilor o zona de fitness, un studio de Pilates, un program variat de Yoga, o piscina, o zona de relaxare si un Juice Bar, cu sucuri naturale, ideale pentru curele de detox. Acestea sunt destinate consumului inainte si dupa antrenamente si sunt furnizate de catre Iconic Health by Camelia Sucu. De asemenea, clubul ofera membrilor servicii VIP, precum acces la vestiare private cu serviciu de curatatorie si valet la parcare.

W Charles de Gaulle se dezvaluie sub un design deosebit, creat cu ajutorul celebrului arhitect suedez Henrik Lunden, cu scopul de a transforma W in locul armoniei intre minte, corp si spirit.

Membrii W pot alege dintre cele 26 cursuri disponibile saptamanal, in functie de preferinte sau nivel de pregatire.

Pentru a asigura servicii personalizate intr-un cadru select, W Charles de Gaulle ofera un numar limitat de 600 de abonamente, urmand ca toate solicitarile peste aceasta cifra sa fie trecute pe o lista de asteptare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *