Stiri Tech

WowApp: Peste 100.000 de utilizatori intr-o luna

26 nov. 2015 < 1 min

WowApp: Peste 100.000 de utilizatori intr-o luna

Reading Time: < 1 minut

WowApp, aplicatie gratuita de comunicare digitala, a ajuns la peste 100.000 de utilizatori in numai o luna de la lansare.

WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit aplicatia si iti poti invita mai departe cunoscutii sa se alature comunitatii tale.

Romania conduce detasat in topul tarilor cu cei mai multi utilizatori si reprezinta 25,5% din totalul retelei WowApp, 25.500 de romani facandu-si cont pana in prezent. Tara noastra este urmata de Rusia (15.500 membri), Brazilia (12.000 membri), Ucraina (5.200 membri), Italia (4.150 membri) si SUA (4.000 membri). Aplicatia este preferata pana in prezent de segmentul de varsta 25-34, care reprezinta 24% din totalul utilizatorilor.

WowApp isi propune sa dea inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online, distribuind profitul sau venitul obtinut din utilizarea aplicatiei de catre membrii sai. Peste 70% din castigurile pe care WowApp le obtine din vanzarea spatiului publicitar sau din apelurile platite in afara retelei WowApp se intorc catre utilizatori. Acestia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona catre ONG-uri sau le pot transfera in propriul cont bancar.

Idee vizionara, dezvoltare romaneasca

Thomas Knobel, un investitor strain, este persoana care si-a dorit sa le ofere oamenilor o noua perspectiva de a folosi tehnologia pentru o lume mai buna si a ales Romania ca tara unde sa dezvolte aceasta aplicatie. A investit peste 5 ani de munca in visul sau.

Aceasta aplicatie de chat, calling si video-calling a fost dezvoltata de o echipa de peste 70 de programatori romani. 

Inscrie-te in WowApp prin intermediul uneia din ONG-urile partenere: OvidiuRo, Hospice Casa Sperantei, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC Romania, Telefonul Copilului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: