Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Prima aplicație românească pentru teambuilding la distanță

8 apr. 2020 < 1 min

Prima aplicație românească pentru teambuilding la distanță

Reading Time: < 1 minut

Agenția de publicitate Godmother la lansat Pufin, o soluție alternativă la programele de teambuilding clasice

Perioada de criză pe care o traversăm cu toții îi face pe antreprenori să se adapteze și să se reinventeze, iar digitalul și aplicațiile online rămân o zonă sigură de explorat. Astfel, agenția de publicitate Godmother a lansat prima aplicație românească pentru programe de teambuilding la distanță.

Pufin oferă o platformă de amintiri comune și ajută coechipierii să interacționeze atât pe plan profesional, cât și personal, să construiască punți de legătură. Cum funcționează? Nimic mai simplum, participanții își instalează aplicația și primesc misiuni, pe care trebuie să le rezolve. Misiunile pot fi rezolvate în câteva minute sau pot fi gândite scenarii care să dureze câteva zile, de exemplu: încarcă o fotografie cu tine și animalul tău de companie sau arată-ne, într-un clip video ce sport faci zilnic. La final, toți colegii acordă voturi și automat se generează clasamente. Se pot genera rapoarte de actiune post event, atat din punct de vedere calitativ, dar si cantitativ.

“Am reusit sa ne deconectam de la situatia tulbure in care ne aflam, sa ne bucuram de interactiunea cu colegii si sa ii cunoastem mai bine, testandu-ne in acelasi timp creativitatea. Ne-am simtit din nou parte a aceleiasi echipe unite si plina de viata. Ne-a energizat si cu siguranta ne-am distrat”, spune Mihai Baciu, fondator Agrafa.

Foto: © Dan Rențea | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: