Stiri Tech

XAPT a implementat primul proiect pentru localizarea Dynamics 365 for Operations

21 iun. 2017 < 1 min

XAPT a implementat primul proiect pentru localizarea Dynamics 365 for Operations

Reading Time: < 1 minut

XAPT Solutions anunță livrarea pachetului de localizare pentru Dynamics 365 for Operations (noua denumire pentru Microsoft Dynamics AX).

Clientul este o companie internațională, lider mondial în outsourced omnichannel customer experience management. În România, compania oferă customer care, suport tehnic, de vânzări și de colectare a datoriilor către principalii jucători din piață, inclusiv bănci, retail, media, edituri, automobile, produse alimentare, IT & C, de asigurare, companii farmaceutice și operatori de telecomunicații.

„Livrarea pachetului de localizare a celei mai noi soluții Microsoft, Dynamics 365 for Operations, permite clientului să răspundă cerințelor legale printr-o multitudine de funcționalități specifice pieței locale. Este un proiect livrat la timp, ce a necesitat și câteva customizări cerute de către client. Semnarea primului contract într-un timp scurt după anunțarea disponibilității pachetului de localizare pentru România este dovada că mediul de business este pregătit pentru noile tendințe, de cloud si mobility. Specificitatea acestui pachet de localizare este legată de integrarea ulterioară facilă în orice implementare, dar și înglobarea cu costuri minime sau chiar zero a actualizărilor lunare ale produsului, realizate de Microsoft. Reducerea timpului și a costurilor de redesign ulterior sunt principalele avantaje ale unui astfel de proiect”, a declarat Costin Ţîru, Services Director, XAPT Solutions Romania.  

Dynamics 365 for Operations, este o soluție de tip ERP lansată în aprilie 2016 ca noul Microsoft Dynamics AX și înglobată la sfârșitul anului trecut în suita Dynamics 365 Enterprise Edition. Este răspunsul Microsoft la nevoia de mobilitate, flexibilitate si funcționare neîntreruptă (high availability) a mediului de business, oferind capabilități de ERP și CRM într-un singur loc. Viziunea Microsoft „Cloud first, Mobile first” susține disponibilitatea în cloud, soluția putând fi accesată oricând și de oriunde, prin intermediul oricărui dispozitiv. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: