BizRemote by certSIGN Stiri

Xella România susține spitalele din Deva și Hunedoara

16/04/2020 2 min read

Xella România susține spitalele din Deva și Hunedoara

Reading Time: 2 minute

Producătorul de sisteme eficiente energetic pentru construcții, Xella România a creat un fond de solidaritate dedicat susținerii comunităților locale în lupta împotriva Covid-19, în care a fost direcționată, în prima etapă, suma de 150.000 de lei

Banii vor fi folosiți pentru dotarea cu echipamente medicale de protecție a cadrelor medicale din spitalele din Deva și Hunedoara, achiziționarea de teste omologate de detectare a Covid-19 pentru Spitalul Județean din Deva, achiziționarea a peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toată țara și prijinirea cu 50.000 de lei a Fundației Comunitare Oradea și Fundației Comunitare Prahova, implicate în activități locale.

„Activitatea Xella în România este strâns legată de comunitățile locale și de partenerii noștri alături de care ne-am dezvoltat. De peste 10 ani construim și suntem parte din comunități, iar sănătatea și siguranța angajaților și partenerilor noștri este esențială pentru noi”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella România. „Împreună cu colegii mei din echipa Xella am implementat și respectăm cu strictețe o serie de reguli de prevenție în fiecare unitate de producție din România, cu scopul de a asigura protecția fiecărui membru al echipei, pentru a continua în condiții de siguranță operațiunile și pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor clienților noștri. Solidaritatea este una dintre valorile esențiale ale companiei noastre, astfel că împreună cu partenerii și clienții noștri, ne dorim să contribuim la eforturile naționale de prevenție și de sprijin pentru spitalele din România”, a adăugat Marius Dragne, șeful Xella România.

Astfel, Xella România a creat un fond de solidaritate, dedicat susținerii comunităților locale în lupta împotriva COVID-19, în care a fost direcționată în primă etapă suma de 150.000 lei, resurse care au fost distribuite către achiziționarea a 6.000 de măști medicinale de protecție și 6.000 de mănuși medicale pentru Spitalul Municipal Dr. Al. Simionescu Hunedoara și Spitalul Județean din Deva, achiziționarea de teste omologate de detectare a COVID-19 pentru Spitalul Județean din Deva, achiziționarea a peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toată țara și sprijinirea financiară a Fundației Comunitare Oradea și Fundației Comunitare Prahova, implicate în activități locale.

„A fi lider în business presupune să fim lideri și în comunitățile în care activăm. Credem că putem depăși cu bine această perioadă doar ținând aproape unii de alții. Vom continua sa ne implicăm activ în supraviețuirea și dezvoltarea comunităților locale de antreprenori alături de care am construit o poveste de succes și punem la dispoziția comunităților toata expertiza Xella“, a mai adăugat Marius Dragne.

Tot pentru a susține comunitățile locale, Xella România a decis să achiziționeze echipamentele de protecție de la furnizori și producători locali, direct sau prin intermediul unor asociații care și-au unit forțele pentru a veni în sprijinul spitalelor și pentru a susține eforturile de combatere a răspândirii COVID-19.

Foto: © HAKINMHAN | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă